Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Hyper Scape, battle royale uitat de la Ubisoft, se închide


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

7uEyxtTDqQJUoaqKEfCm8D-970-80.jpg.webp

 

Hyper Scape, battle royale free-to-play al Ubisoft, se închide la mai puțin de doi ani de la lansare. Dezvoltatorul a anunțat decizia într-o scurtă postare pe blog publicată astăzi. Serverele sunt programate să se închidă pe 28 aprilie. „Am luat decizia dificilă de a pune capăt dezvoltării Hyper Scape și de a închide jocul începând cu 28 aprilie. Ne-am propus să creăm o experiență de împușcături pe verticală, în apropiere și cu ritm rapid și suntem extrem de recunoscători comunității noastre pentru alăturați-vă nouă în călătoria noastră. Vom prelua învățăturile cheie din acest joc în produse viitoare”, se arată în postare.

 

După ce s-a bucurat de Twitch în perioada beta (mulțumită în mare măsură pentru că a trebuit să vizioneze fluxuri pentru a câștiga o cheie beta), Hyper Scape s-a lansat cu fanfară în august 2020. Battle Royale de 100 de jucători și-a propus să iasă în evidență prin mobilitate ridicată, hartă futuristă a orașului și interpretare unică a mecanicului „cercului” care închidea încet anumite zone, dar multe (inclusiv eu) au fost oprite de luptele sale pedepsitoare. La câteva luni după lansare, Ubisoft a recunoscut că Hyper Scape a fost prea greu și cam plictisitor.

 

Hyper Scape is shutting down after 18 months | GamesRadar+

 

Pe măsură ce numărul de jucători a scăzut, Hyper Scape s-a adaptat prin scăderea numărului de jucători de la 100 la 60 și subliniind modul său de deathmatch bine primit. Jocul a rămas în cea mai mare parte uitat în conștiința colectivă a jocurilor, deoarece concurenți precum Apex Legends și Call of Duty: Warzone au crescut. Nu avem numere de jucători pe Hyper Scape (un lucru ușor de verificat pe Steam, dar este doar pe Epic și Uplay), dar judecând după postările Reddit care citează lobby-uri mici, nu pare să aibă mulți jucători.

 

Hyper Scape ar putea avea o mică zguduială de jucători în lunile care au precedat dispariția sa. Există multe de care să te bucuri acolo într-o noapte curioasă de jocuri — harta este unică, este distractiv să sari dublu într-un joc Battle Royale și îmi amintesc de o putere ciudată în care te transformi într-o minge. Aprilie va marca sfârșitul primului experiment Battle Royale al Ubisoft.

 

Hyper Scape este o reamintire bună a faptului că jocurile Battle Royale sunt o afacere în mod inerent riscantă: genul necesită un număr mare de jucători, care poate fi incredibil de greu de menținut, dacă jocul nu este imediat popular. Ubi a lansat Hyper Scape într-un domeniu deja aglomerat de jocuri battle royale bune, cu baze de jucători dedicate. Este nevoie de mult mai mult decât „destul de bine” pentru a îndepărta oamenii de Fortnite, Warzone și Apex și pentru a umple acele lobby-uri de 100 de jucători, după cum se dovedește.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.