Jump to content

PETITIE - Desfiintarea comenzi /clanresign


Elix
 Share

Voi, Liderii de clan, doriti desființarea comenzi /clanresign?  

7 members have voted

  1. 1. Voi, Liderii de clan, doriti desființarea comenzi /clanresign?


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Buna dimineata ! 

 

În primul rand îmi cer scuze pentru ca am dat tag atator persoane în acest topic. Majoritatea care ați primit tag sunteti oameni vechi, lideri de clan, admini, supervizoi pe serverele RPG si bineinteles, managerul nostru drag Nasul K ( @ Kelton ).

 

Topicul a fost creat in mod special pentru Liderii de Clan. Vreau sa initializez un fel de "petitie" daca vreți să îi spunem așa, pentru a desființa comanda /clanresign

Bănuiesc (îmi dau doar cu presupusul, atentie! ) că toți liderii de clan sunt extrem de enervați de membrii/playerii care intră și ies din clan ca la ușa cortului din cauza "lenei" de a mai face o aplicație într-un clan. Jucatorii pe server nu se mai responsabilizează deloc în a face o aplicatie toti asteapta doar invite și critică clanurile mici sau clanurile nou infiintate ca fiind nimic. Si totusi se investeste bani și timp.  Mi se pare o lipsă de respect fata de liderii de clan în ceea ce privește persoanele care pot ieși din clan fără a anunța ținând cont că un fondator de clan investește timp, bani, în cresterea clanului. Cel mai frustrant e că, sunt persoanele care intră în clan doar pentru a spiona sau doar pentru a face rau unui clan și a-și bate joc de munca unui lider de clan.

 

Apelez la toți liderii de clan, la adminii serverului si la @ Keltonsă găsim o soluție în privinta asta. Mi se pare că strică jocul frumos, că își bat joc de munca unora.

Aștept părerea voastră, astept să găsim o rezolvare și să încercam să diminuam prostia asta de pe serverele de joc.

 

Vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Cu respect, @ Elix

 

P.S. Voi da tag în mod special Liderilor de clan: @ SaRtOR , @ South Andu , @ C o n t r o L , @ Evil ZEW , @ Plutonium ToV , @ Jackus , @ Teylo , @ Rock S Spirit , @ F4L Carter. @ florynn fly , @ LDV AleKs. NC , @ South Gabita2000 , @ RMOFTSK , @ Medievh

 

M-am oprit aici cu tagurile, însă toți liderii de clan care văd acest topic pot să își dea cu părerea și să voteze în poll. 

Edited by Elix
Link to comment
Share on other sites

Clanurile nu sunt facțiuni în primul rând. Comanda de resign există acolo pentru a nu exista cazuri în care jucătorii, din variate motive (owneri inactivi, owneri cu intenții rele, etc.) rămân blocați într-un clan din care nu mai vor să facă parte.

 

Personal nu am văzut vreun joc în care să nu ai voie să ieși dintr-un clan. La final de zi dacă vrei să eviți problemele enumerate de tine mai sus ar trebui să fii mai atent pe cine selectezi să-ți intre în clan. Sigur, nu vei scăpa de toți, dar nici nu poți să-i ții cu forța într-un loc unde nu vor să stea. Până și facțiunea pot s-o părăsească când vor printr-o cerere de demisie, iar acolo există cerere de demisie și nu comandă de resign din simplul motiv că jucătorul ar putea avea reclamații în așteptare (în pm liderului, pe website, etc.) și are de primit niște sancțiuni înainte de-a părăsi facțiunea, în timp ce în clanuri sancțiunile sunt cam irelevante.

 

PS: Secțiunea pentru sugestii se află aici https://forum.b-zone.ro/sugestii/ 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.