Jump to content

Mai multe 150 de jocuri aprobate pentru Steam Deck săptămâna aceasta


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

image.png

 

Se montează anticipația pentru Steam Deck, sistemul portabil al Valve, care va permite jucătorilor accesul la majoritatea bibliotecii lor Steam într-o consolă asemănătoare Switch pentru prima dată. Deși nu fiecare joc va funcționa pe sistem, Valve lucrează din greu pentru a testa cât mai multe titluri și își actualizează baza de fani, deoarece confirmă capacitatea de redare a fiecăruia. Valve a numit aceste jocuri „Steam Deck Verified”, garantând că vor funcționa cu probleme minime pe consola puternică. Vale tocmai a adăugat uluitoare 150 de titluri pe listă.

 

Jucătorii se pot conecta pe site-ul lor web și pot vedea câte dintre jocurile lor vor funcționa bine pe Steam Deck, precum și orice jocuri pe care le au pe lista de dorințe și ar putea dori acum să le ridice. Doar 60 de jocuri de până acum s-au dovedit incompatibile cu sistemul, inclusiv Halo: The Master Chief Collection și Fall Guys, dar rata de succes este mult mai mare decât se aștepta pentru acest computer portabil.

 

Numărul total de jocuri Steam Deck Verified este acum de 310 și acoperă o mare varietate de titluri, de la titluri AAA precum Resident Evil Village și Death Stranding până la bijuterii indie mai noi precum What Remains of Edith Finch și Spiritfarer. Indiferent de gusturile unui jucător, probabil că vor descoperi că cea mai mare parte, dacă nu toată, din biblioteca lor este reprezentată aici, iar Valve va continua doar să testeze jocuri pentru a se asigura că numărul de titluri verificate crește. Steam Deck va suporta chiar și mod-uri, asigurându-se că unul dintre avantajele PC preferate ale jucătorilor supraviețuiește pe consolă.

 

 

Videoclipurile cu Steam Deck în sălbăticie au prezentat jocul care rulează remarcabil de bine chiar și cele mai recente titluri AAA. Chiar și Cyberpunk 2077, care a avut atât de multe probleme cu lansările sale de ultima generație pentru console, încât a fost scos din magazinul PlayStation, a fost văzut rulând pe Steam Deck fără probleme reale.

 

Valve a lucrat pentru a face Steam Deck personalizabil, ajungând până la a lansa fișiere CAD care permit oricui să-și imprime propriul shell pentru sistem. Sistemul în sine va rula o versiune personalizată a GNU/Linux, ceea ce înseamnă că jucătorii vor putea să-și modifice și să-și personalizeze consolele după cum vor. Steam Deck este programat să înceapă să fie livrat pe 25 februarie.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.