Jump to content

Minigames


Moshu
 Share

Recommended Posts

 

S-a dat liber la distractie!

 

Pe serverul nostru de Minecraft, mc.b-zone.ro, au fost adaugate cele mai cautate jocuri: Skywars, Bedwars, KitPVP, Prop Hunt, MiniWalls, BlockParty, Quake si multe, multe altele!

Va asteptam de pe toate platformele (Pocket Edition, Bedrock, XBOX sau PlayStation) sa va jucati impreuna cu prietenii vostrii si alaturi de noi pe noile sectiuni!

 

Daca nu va plac atat de mult luptele si doriti doar sa va relaxati, va primim pe serverele nostre unice de Survival, Skyblock sau Vanilla unde puteti crea clanuri si sa va razboiti, va puteti casatori cu persoana iubita, sau daca vreti sa va concentrati mai mult pe cariera, puteti sa munciti la joburile noastre one of a kind sau sa completati misiuni misterioase de care stim sigur ca nu va veti plictisi prea curand, iar daca pur si simplu vreti sa va exprimati creativitatea, serverul de Creative este ceea ce cautati!

 

Fiti in ton cu noutatile si super evenimentele pe care le organizam si intrati pe serverul nostru de Discord: http://mc.b-zone.ro/discord.

 

ad.thumb.png.0a3b2245f8500836d0791164503e9f39.png

Edited by Moshu
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.