Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Testele de admitere desfasurate intre 4-12 mai 2010


John Cortez
 Share

Recommended Posts

Anul scolar 2009-2010 incepe cu numeroase modificari pentru elevi. De la scoaterea tezelor cu subiect unic la schimbarile din cadrul examenului de bac, toate vin sa imbunatateasca actualul sistem educational.

 

Admiterea la liceu 2010 se va face intre 4 si 12 mai 2010, informeaza Ziua.

Pe 4 mai 2010 se va desfasura proba scrisa la Limba si literatura romana, pe 6 mai - la Limba si literatura materna, iar pe 12 mai - la matematica.

Nota finala va fi luat in calcul in admiterea la liceu si va fi calculata ca medie aritmetica, cu doua zecimale, fara rotunjire, a notelor obtinute la cele trei probe.

 

Pentru admiterea la liceu 2010, media generala obtinuta la tezele cu subiect unic din clasa a VII-a va reprezenta 25%, media generala la evaluarea nationala din clasa a VIII-a tot 25%, iar media generala de absolvire a claselor V-VIII 50%.

 

In continuare, repartizarea elevilor la liceu se va face computerizat in doar 2 etape.

 

Prima etapa de repartizare computerizata va fi pe 2 iulie si a doua pe 12 iulie 2010.

 

Diferit de anul 2009 este ca cea de-a treia repartizare nu va fi computerizata si se va desfasura intre 1-10 septembrie 2010

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare o solutie foarte proasta aceste 2 teste de admitere, iti strica media foarte mult daca iei o nota mica. Te chinui in 5-8 sa obtii medii mari si vin apoi ei sa schimbe totul.

Edited by sOuNdy
Link to comment
Share on other sites

Topic Closed,suntem in 2011 si la cum se schimba ministriii in Parlamentul nostru probabil programa scoalara se va schimba.

Edited by Addyn
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.