Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mai puţini admişi decât posturi libere, în Olt, după proba scrisă a concursului de director de şcoală.


PokerTHK
 Share

Recommended Posts

Aproape un sfert dintre candidaţii pentru posturile de director de şcoală, sesiunea de concurs ianuarie-aprilie 2022, au picat proba scrisă în Olt. Rezultate sunt însă mai bune decât în prima sesiune.

Niciun candidat dintre cei care au contestat punctajul probei scrise de la concursul pentru ocuparea posturilor de director/director adjunct din Olt nu a avut câştig de cauză, rezultatele finale după prima probă, afişate marţi, 22 februarie 2022, rămânând neschimbate. Cinci dintre cei 17 candidaţi cu punctaje sub 7,00 au contestat nota, însă au rămas cu acelaşi punctaj. Primele rezultate au fost date publicităţii vineri, 18 februarie. Conform statisticii Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, pentru proba scrisă s-au înscris 75 candidaţi, însă nouă au lipsit în ziua probei, iar un candidat s-a retras din concurs. Alţi 17 au fost declaraţi „Respins“, rata de promovare fiind de 74,24%, peste media naţională (de 71,67%) şi peste rezultatele din prima sesiune de concurs (67%), organizată în toamna anului trecut. Numărul celor care au promovat proba scrisă este mai mic decât numărul posturilor pentru care se caută ocupanţi. În judeţul Olt au rămas neocupate, după organizarea primei sesiuni de concurs, 46 posturi de director şi 12 de director adjunct de şcoală. Cei mai mulţi dintre candidaţi au concurat şi în sesiunea trecută. Notele au fost, de altfel, mai mari în această sesiune, cel mai mare punctaj obţinut la proba scrisă fiind 9,60. Alţi doi candidaţi au fost notaţi cu 9,20, iar cea mai mică notă a fost 4,40. În judeţul Olt nu se organizează probă scrisă în sesiune specială pentru candidaţii care nu s-au putut prezenta din cauza COVID-19 la această probă, nefiind înregistrate astfel de situaţii. Calendarul de concurs continuă în perioada 4-8 martie cu înregistrarea opţiunilor candidaţilor pentru posturile pentru care vor susţine interviul. În 9-10 martie se vor constitui comisiile pentru interviu, în 14 martie va fi publicat graficul susţinerii interviurilor, iar în perioada 16-25 martie candidaţii care au obţinut nota minim 7 la proba scrisă şi au făcut opţiuni vor susţine proba de interviu.  În 29 martie vor fi afişate rezultatele finale, în 30 martie candidaţii care au fost declaraţi „Admis“ pentru mai multe posturi vor opta pentru unul dintre acestea, iar în 4 aprilie câştigătorii vor primi deciziile de numire în funcţia de director/director adjunct pentru următorii 4 ani.



Mai puţini admişi decât posturi libere, în Olt, după proba scrisă a concursului de director de şcoală

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la ÎNCEPUTUL topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

 

default_topic_closed.gif.02a8c54af8c9b5d4091b4b858377221d.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.