Jump to content

Primul iPhone 12 Pro Max cu port USB-C e acum la vânzare pe eBay; Cât costă?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Primul iPhone 12 Pro Max cu port USB-C e acum la vânzare pe eBay; Cât costă?</b>În vreme ce UE continuă să insiste cu implementarea de legislaţie care să oblige la trecerea unui singur conector pe terminalele mobile, unul USB-C, trebuie să ştiţi că există deja un iPhone cu un astfel de port. E un model iPhone 12 Pro Max

 

În vreme ce UE continuă să insiste cu implementarea de legislaţie care să oblige la trecerea unui singur conector pe terminalele mobile, unul USB-C, trebuie să ştiţi că există deja un iPhone cu un astfel de port. E un model iPhone 12 Pro Max, modificat de către slovacii de la DEEP şi acum telefonul se vinde pe eBay.

 

Încă din 2017 datează zvonurile cu privire la trecerea Apple la un port USB-C pe telefoanele sale. Între timp iPad-urile au făcut deja aceasta tranziţie, dar şi Mac-urile. Mai jos aveţi şi un clip care prezintă modificările aduse lui iPhone 12 Pro Max pentru a îl face să integreze în mod funcţional respectivul conector. După deschiderea sa şi înlăturarea portului, dar şi cablului care pornea de la placa de bază, este măsurat acel cablu pentru a se implementa unul de aceeaşi lungime.

 

 

Conectorul Lightning este scos şi prin orificiul sau se introduce (cu greu) unul USB-C. Vine şi un cablu flex apoi preluat de la un alt terminal şi un cip MFi de la un dispozitiv diferit. Acestea sunt conectate la placă de bază şi integrate în noua carcasă imprimata 3D. Pentru a se potrivi cipul MFi, modulul difuzorului trebuie mutat puţin. Odată ce telefonul e reasamblat în noua carcasă şi primeşte o nouă baterie, poate fi pornit şi e funcţional.

 

Funcţionează cu iTunes, se conectează la Mac, se încarcă de la un încărcător original Apple folosind un cablu USB-C la USB-C şi totul merge normal. Telefonul e acum pe eBay, dacă vreţi să îl cumpăraţi şi e doar al doilea iPhone din lume modificat cu succes încât să integreze un port USB-C. Licitaţia se opreşte pe 6 martie şi acum a ajuns la preţul de 1375 dolari.

În noiembrie 2021 un student la robotică din Elveţia a integrat un port USB-C pe iPhone X şi a vândut telefonul pe eBay pentru suma de 86.001 dolari.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.