Jump to content

MWC 2022: OPPO Find X5 Prezentare Hands-on - smartphone cu Snapdragon 888, cameră Hasselblad, încărcare la 80W


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>MWC 2022: OPPO Find X5 Prezentare Hands-on - smartphone cu Snapdragon 888, cameră Hasselblad, încărcare la 80W</b>Standul OPPO de la MWC ne-a adus multe noutăți interesante, iar pe lângă fascinantele tehnologii de încărcare rapidă SUPERVOOC 150W și 240W, am avut prezentate și telefoanele din seria Find X5. Colegul Alex se află în Barcelona și ne-a adus

 

 

 

Standul OPPO de la MWC ne-a adus multe noutăți interesante, iar pe lângă fascinantele tehnologii de încărcare rapidă SUPERVOOC 150W și 240W, am avut prezentate și telefoanele din seria Find X5. Colegul Alex se află în Barcelona și ne-a adus o prezentare video hands-on pentru Find X5 cât și pentru Find X5 Pro, iar noi în materialul de față ne îndreptăm atenția către varianta de bază.

 

 

Alex ne spune că spre deosebire de modelul Pro, Find X5 vine cu procesor Snapdragon 888 în loc de Snapdragon 8 Gen1. În materie de ecran avem o unitate OLED, ceva mai mică decât pe Pro, de 6.55 inch și fără tehnologie LTPO2, dar cu 120Hz, 1 miliard de culori și protecție Gorilla Glass Victus. 

 

Trecem la design și descoperim că avem de-a face cu un look familiar OPPO din pricina modului de cameră foto pe care colegul nostru îl asociază cu forma unei pene de chitară și care nu mai pare atât de ieșit ca la varianta Pro. Are și un soi de sclipici pe panoul spate care are o textură mată, de tip mochetă, care la prima atingere nu îți dă deloc impresia de sticlă.

 

Fotografii Hands-On OPPO Find X5: OPPO-Find-X5-Hands-ON_002.jpg

 

În continuare aflăm că telefonul are 8 GB RAM, 256 GB stocare flash, baterie de 4800 mAh cu încărcare la 80W pe fir, 30W wireless și încărcare wireless inversă la 10W. OPPO Find X5 oferă cameră selfie de 32 mpx în decupaj bulină și cameră Hasselblad triplă în spate (50 mpx wide, OIS + 13 mpx telephoto, zoom optic 2x + 50 mpx ultra-wide). 

 

Avem desigur și 5G, iar mai departe în clip vedem și interfața camerei. Oppo Find X5 costă în jur de 1000 de euro și îl așteptăm și pe masa noastră de teste. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.