Jump to content

Steam a interzis platile cu Bitcoin din cauza ca 50% erau frauduloase.


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

Gabe Newell Valve Steam Bitcoin NFT Crypto

 

Era o vreme în care Steam le permitea clienților să plătească pentru jocurile favorite cu Bitcoin. Metoda de plată a fost adăugată în Aprilie 2016, însă în Decembrie 2017 a fost eliminată datorită volatilității monedei și majorării taxelor asociate acesteia. De curând, Valve a interzis și orice formă de crypto și NFT de pe platforma sa. Iar acum, la câțiva ani distanță, Gabe Newell a vorbit despre acest subiect într-un interviu pentru PC Gamer.

 

"Problema este că mulți dintre actorii care activează în acest spațiu sunt oameni cu care nu vrei să colaboreze clienții tăi. Am avut probleme când am acceptat plata cu cryptocurrency. 50% dintre aceste tranzacții erau frauduloase, ceea ce este un număr incredibil. Ăștia erau fix clienții pe care nu voiam să-i avem."

 

Newell a mai spus și că fluctuațiile valorii Bitcoin erau un adevărat coșmar, deoarece oamenii nu erau chiar încântați de faptul că un joc care costă astăzi 10$, putea costa 100$ mâine. Și chiar dacă susține că tehnologia blockchain este foarte interesantă, acesta nu este de acord cu implementarea ei la scară largă.

 

sursa: sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.