Jump to content

Trofeul Game Awards dat disparut acum patru ani a fost dezgropat de pe Ebay


Recommended Posts

The Game Awards

 

Uneori se întâmplă pierdem lucruri importante. Sau poate, cine știe, se întâmplă nici măcar să nu le mai primim după îndelungi așteptări. Cam așa s-a întâmplat și cu un trofeu de la The Game Awards 2018, care a dispărut misterios acum patru ani și a fost găsit abia recent, de către un youtuber.

 

PrestigeIsKey, pe numele real Ryan B, este un fan înfocat al acestui eveniment și urmărește an de an fiecare ediție The Game Awards. Pentru a-și arăta pasiunea, el s-a gândit că ar fi interesant să adauge în colecția sa o replică a celebrului trofeu, care să troneze pe raftul cu de toate ce nu trebuie să lipsească din cadrul de filmare al niciunui gamer de pe YouTube și Twitch.

 

Omul nostru s-a pus să caute o posibilă replică pe diverse site-uri, inclusiv pe eBay. Acolo a găsit o ofertă pentru un trofeu The Game Awards, pus la vânzare pentru suma de 500 de dolari. Din moment ce istoricul vânzătorului menționa doar părți auto și chei de mașini,, Ryan a avut tot dreptul să fie suspicios. Ofertantul a menționat că trofeul a fost găsit la o lichidare, alături de tot felul de alte lucruri, deci originea sa nu este pe deplin cunoscută.

 

970x250_RO_PRE.webp

 

Ryan a ajuns la o înțelegere și a plătit în schimb 375 de dolari plus taxa de transport și nu mică i-a fost mirarea atunci când, odată intrat în posesia trofeului, i s-a confirmat că acesta este fix originalul din 2018. Este vorba despre premiul Best Independent Game, acordat pe atunci jocului Celeste. Ryan a intrat în contact cu dezvoltatorii jocului pentru a clarifica lucrurile. Deci, trofeul a fost pierdut sau dat de pomană?

 

 

Dacă ați ales prima variantă, ați câștigat marele premiu. Dezvoltatorii nu și-au primit niciodată premiul. Inițial, acesta le-a fost înmânat pe scenă la Game Awards de către Ninja. Mai apoi, organizatorii le-au luat trofeul pentru a-l expedia prin poștă către studio. Și dus a fost de atunci. Dar patru ani mai târziu, fiul rătăcitor s-a întors acasă la Extremely OK Games. Ryan s-a oferit să le trimită premiul, iar creatorii vor plăti în întregime costul de expediere și îi vor dărui lui Ryan mai multe exemplare de Celeste semnate. Și uite așa, omul are ce să-și pună pe raft, iar studioul s-a ales cu trofeul câștigat în 2018.

 

sursa: sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.