Jump to content

Evo 2022, cel mai important turneu de fighting game, va avea loc in Las Vegas. Ce joc nu va fi inclus in competitie?


 Share

Recommended Posts

Evo 2022, cel mai important turneu de fighting games, va avea loc în Las Vegas. Ce joc nu va fi inclus în competiție

 

Organizatorii Evo, cel mai popular turneu dedicat jocurilor de lupte (fighting games, gen definit de titluri precum Street Fighter, Mortal Kombat, Tekken etc.), au anunțat că pe 9 martie 2022, începând cu 3:00 dimineața (ora României), va fi difuzat show-ul care va anunța Evo 2022, eveniment ce urmează să aibă loc mai târziu, în cursul acestui an, în Las Vegas.

 

Din păcate, organizatorii au recunoscut că Super Smash Bros., unul dintre cele mai populare astfel de titluri în cadrul turneelor de profil, nu va fi prezent în cadrul ediției din 2022, refuzul de a include acest titlu în competiție venind chiar din partea celor de la Nintendo.

 

Refuzul celor de la Nintendo ar putea fi legat de faptul ca întregul turneu Evo Championship Series a fost achiziționat, în cursul anului trecut, de concurența de la Sony Interactive Entertainment (PlayStation). La acea vreme, Nintendo declarase că intenționează să colaboreze în continuare cu organizatorii Evo pentru viitoare turnee dedicate jocului Super Smash Bros.

 

Cel mai probabil, în cadrul stream-ului planificat pentru 9 martie 2022 (ora 3:00), vom afla programul Evo 2022, precum și jocurile ce vor fi incluse în competiția din acest an.

 

 

 

 

sursa: sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.