Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FIFA 23 – Ce noutăți aduce ultimul titlu cu numele FIFA produs de EA?


 Share

Recommended Posts

FIFA 21 Electronic Arts FIFA 23

 

EA va renunța la numele FIFA odată ce licența va expira după Campionatul Mondial 2022. Cu toate acestea, următorul simulator de fotbal pe care îl vor lansa va purta numele de FIFA 23. Așa că haideți să aruncăm o privire peste cele mai importante schimbări pe care le va introduce seria înainte de a-și schimba numele și de a încheia o tradiție de aproape trei decenii.

 

Informațiile vin de la Tom Henderson, prin intermediul publicației Xfire, care începe prin a spune că nu există informații care să indice că FIFA 23 va fi un joc free-to-play. În schimb, acesta va fi primul joc din serie care introduce multiplayer cross-platform, ceea ce înseamnă că te vei putea lupta 11 la 11 pe terenul de fotbal cu prietenii, indiferent de platforma preferată a fiecăruia.

 

FIFA 23 va include două Cupe Mondiale, cea a bărbaților și pentru prima dată, cupa dedicată naționalelor feminine. Iar asta nu este singura adiție legată de fotbalul jucat de sexul frumos, întrucât vor fi introduse și echipe de club din cele mai mari ligi ale lumii.

 

FIFA 23 va aduce schimbări mari de gameplay

 

Alte noutăți le vom putea observa în departamentul de gameplay. Tehnologia HyperMotion a suferit modificări destul de mari, astfel echipa de dezvoltare va putea captura mișcările jucătorilor profesioniști direct cu ajutorul imaginilor furnizate de camerele de pe stadion. În acest fel, sunt eliminate costumele Xsens din ecuație, iar schimbarea le-a permis celor de la EA să captureze de 100 de ori mai multe date într-un sezon, decât au capturat pentru întreaga franciză în ultimii 29 de ani.

 

Asta va aduce câteva schimbări importante pe zona de gameplay, însă întrebarea care rămâne pe buzele tuturor este cea legată de nume. Oare va renunța EA la numele de FIFA? Zvonurile spun că da, iar un posibil nume pentru franciză ar putea fi „EA Sports FC„. Mie unul nu-mi place deloc cum sună, dar dacă asta este schimbarea necesară pentru a avea un joc mai echilibrat și mai bun per total, să-i zică cum or vrea. Bun să fie, da?!

 

 

Sursa

Edited by TLG YuukiKING
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.