Jump to content

Mobvoi lansează smartwatch-ul TicWatch GTH Pro; Vine cu design premium și senzori avansați pentru monitorizarea sănătății


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Mobvoi lansează smartwatch-ul TicWatch GTH Pro; Vine cu design premium și senzori avansați pentru monitorizarea sănătății</b>În urmă cu ceva timp cei de la Movboi anunțau un parteneriat cu CardieX, o companie ce dezvoltă tehnologii avansate de măsurare a pulsului și a circulației sanguine. Iată că din această colaborare avem acum și un prim produs sub forma ceasului TicWatch

 

În urmă cu ceva timp cei de la Movboi anunțau un parteneriat cu CardieX, o companie ce dezvoltă tehnologii avansate de măsurare a pulsului și a circulației sanguine. Iată că din această colaborare avem acum și un prim produs sub forma ceasului TicWatch GTH Pro, un purtabil ce folosește tehnologie ATCOR pentru a măsura puterea și viteza cu care circulă sângele în corpul uman, pentru o măsurare mai precisă a ritmului cardiac. Avem detalii mai jos.

 

MobVoi TicWatch GTH Pro - Galerie foto: 3.jpg

 

TicWatch GTH Pro vine cu doi senzori PPG. Pe lângă aceștia, pe laterală se află și un alt senzor optic care analizează și preia date de la degetul utilizatorului. Informațiile sunt apoi compilate în aplicația Mobvoi pentru Android sau iOS, fiind afișat un „Arty Score / scor articular” care reprezintă sănătatea inimii purtătorului. Pentru determinare sunt luate în calcul și nivelul de exercițiu, vârsta și stresul utilizatorului, acesta din urmă fiind monitorizat continuu. 

 

Avem aici și un senzor SpO2, dar și unul pentru temperatură, iar smartwatch-ul oferă tracking pentru 14 activități în aer liber. Conform companiei, autonomia este de 7-10 zile. Ceasul vine cu certificare 5ATM, ecran de 1.55 inch color, curbat 2.5D și brățară de 20mm. Sosește doar pe nuanța Graphite Black și în mod intenționat sau nu, seamănă cu un Apple Watch, după cum putem vedea în imagini.

 

Mobvoi TicWatch GTH Pro este disponibil momentan doar în SUA și se vinde la suma de 99 de dolari. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.