Jump to content

Garmin anunță Descent G1 - ceasul inteligent pentru scafandri, cu rezistență la apă 10ATM, sticlă de safir


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Garmin anunță Descent G1 - ceasul inteligent pentru scafandri, cu rezistență la apă 10ATM, sticlă de safir</b>Garmin continuă îmbogățirea portofoliului de produse cu noi ceasuri inteligente și asta la scurt timp de la introducerea modelelor Instinct 2 și Instinct 2s care au avut și variante Solar, prezentate de noi aici și aici. Acum vine cu un smartwatch

 

Garmin continuă îmbogățirea portofoliului de produse cu noi ceasuri inteligente și asta la scurt timp de la introducerea modelelor Instinct 2 și Instinct 2s care au avut și variante Solar, prezentate de noi aici și aici. Acum vine cu un smartwatch proaspăt adresat scanfandrilor, cu rezistență la apă, sticlă de safir pentru ecran și certificare militară. Se numește Garmin Descent G1 și îl descoperim mai jos.

 

Acest nou ceas aduce mult cu variantele Instinct 2s, având la prima vedere un corp mai robust și butoane fizice mai mari care astfel vor fi mai ușor de apăsat, poate chiar și în apă. Descent G1 are monitorizare pentru mai multe moduri de scufundare, cu mai multe tipuri de gaz (inclusiv cu nitrox și trimix), indicatoare, apnee, vânătoare în apnee și recirculator cu circuit închis.

 

Garmin Descent G1

 

Oferă suport MULTI-GNSS de localizare pentru monitorizarea punctelor de intrare și ieșire, iar ceasul oferă un jurnal de scufundări, salvând datele pentru până la 200 de scufundări care vor putea fi partajate prin aplicația Garmin Dive. Avem ți moduri de scufundare personalizabile, compatibilitate cu dispozitivele de comunicare prin satelit inReach și busolă de scufundări.

 

Garmin Descent G1 are și date despre maree, iar Surfline livrează informații despre înălțimea valurilor, vânt și evaluează condițiile de surfing. În rest livrează tot ce a oferit și Instinct 2, de la senzor de puls, monitorizare SpO2, notiificări, reminder hidratare, termometru și compatibilitate cu Android și iOS.

 

 

Ceasul are ecran de 0.9 x 0.9 inch (176 x 176 pixeli), cu două ferestre, un panou monocrom, vizibil în lumina soarelui și transreflectiv. Se oferă aici protecție din sticlă de safir (Power Sapphire). Avem certificare 10ATM pentru rezistență la apă la adâncime de până la 100 metri și certificare militară MIL-STD-810.

 

Autonomia este de până la 25 de ore în mod scufundare, sau 21 zile în mod ceas inteligent, respectiv 26 ore în mod GPS.  Există și varianta Descent G1 Solar care oferă încărcare solară, situație în care vei ajunge la până la autonomie nelimitată dacă porți zilnic ceasul timp de 3 ore pe zi în are liber, în condițiile unei luminozități de 50000 lucși.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.