Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Variantele globale de Xiaomi 12 și Xiaomi 12 Pro apar în randări oficiale și aflăm sumele finale la care debutează în Europa


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Variantele globale de Xiaomi 12 și Xiaomi 12 Pro apar în randări oficiale și aflăm sumele finale la care debutează în Europa </b>Așa cum am aflat anterior, lansarea globală a seriei de telefoane Xiaomi 12 are mari șanse să aibă loc la mijloc de lună martie, adică în mai puțin de 2 săptămâni. Dovezi în acest sens sosesc astăzi când avem imagini oficiale cu Xiaomi 12

 

Așa cum am aflat anterior, lansarea globală a seriei de telefoane Xiaomi 12 are mari șanse să aibă loc la mijloc de lună martie, adică în mai puțin de 2 săptămâni. Dovezi în acest sens sosesc astăzi când avem imagini oficiale cu Xiaomi 12 și Xiaomi 12 Pro în versiunile globale. De asemenea, avem și sumele finale asociate telefoanelor, mai mari decât cele anterior vehiculate.

 

Xiaomi 12

 

Cum design-ul nu mai reprezintă nici o noutate, pentru că știm deja cum se prezintă din această privință telefoanele, prețurile sunt cele care ne interesează. Anterior se vorbea despre un preț de 799 euro ca preț de pornire pentru Xiaomi 12, dar acum apare în scenă suma de 899 euro care dacă o convertim se transformă în aproximativ ~ 4499 lei.

 

Xiaomi 12

 

În cazul lui Xiaomi 12 Pro suma de pornire ajunge la 1099 euro adică ~ 5499 lei. Vom avea configurații cu 8 GB RAM + 128/256 GB stocare pentru modelul de bază, respectiv 8 GB RAM + 256 GB stocare și 12 GB RAM + 256 GB stocare flash pentru varianta Pro. 

 

Xiaomi 12

 

Nu este bătută în cuie însă lansarea lui Xiaomi 12X la nivel global, un telefon care ar trebui să coste între 600 și 700 de euro. Privind sumele de față, telefoanele Xiaomi reprezintă alternative la Galaxy S22 și Galaxy S22+. Vă tentează? 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.