Jump to content

Samsung Galaxy M23 5G apare în randări pentru presă; Telefonul are specificațiile dezvăluite și aflăm cât va costa


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy M23 5G apare în randări pentru presă; Telefonul are specificațiile dezvăluite și aflăm cât va costa</b>Samsung a lansat seria de flagship-uri Galaxy S22 în luna februarie. Compania se ocupă acum și de modelele sale midrange, mulți așteptând noile telefoane din gama M. Azi aflăm detalii despre Galaxy M23 5G sau mai bine zis, varianta rebranduită

 

Samsung a lansat seria de flagship-uri Galaxy S22 în luna februarie. Compania se ocupă acum și de modelele sale midrange, mulți așteptând noile telefoane din gamele A și M. Azi aflăm detalii despre Galaxy M23 5G sau mai bine zis, varianta rebranduită a lui Galaxy F23 pentru Europa. El și-a făcut apariția în Google Play Console, iar specificațiile terminalului au apărut pe web. Detalii avem mai jos.

 

Potrivit publicației MySmartPrice, randările au fost obținute prin intermediul unor surse sigure care au oferit inclusiv informații privind specificațiile telefonului. Se pare că avem un design diferit față de predecesor, modulul camerei fiind acum ușor rotunjit la colțuri. De asemenea, avem în partea din spate 3 senzori foto, chiar dacă Galaxy M22 sosea cu un setup de camere triplu anul trecut.  

 

m32-2_592x303.jpg

 

Conform zvonurilor, Galaxy M23 5G este un smartphone midrange cu display TFT de 6.6 inch în diagonală, cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Acest panou are un notch picătură în partea de sus care ascunde o cameră selfie. Nu știm ce rezoluție are, dar avem detalii despre setup-ul triplu din spate. Se află aici un senzor principal de 50 MP cu deschidere f/1.8, o cameră ultrawide de 8 MP cu deschidere f/2.2, dar și un senzor macro de 2 MP cu deschidere f/2.4. Camera principală are parte de OIS (stabilizare optică) și poate filma la calitate 4K@30fps.

 

La interiorul telefonului găsim un procesor Snapdragon 750G, dar și cel puțin 4 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare. Primim și slot pentru cardurile microSD de până la 1 TB, iar telefonul vine și cu jack de 3.5 mm pentru căști. Ca dimensiuni, el măsoară 165.5 x 77 mm și are 8.4 mm în talie. Cântărește 198 de grame, rulează Android 12 și vine cu interfața One UI 4.1 aplicată peste încă din fabrică. Nu avem încă informații privind bateria, dar ne așteptăm la cel puțin 4500 mAh.

 

Samsung Galaxy M23 5G - randări: Samsung-Galaxy-M23-5G-1.jpg

 

Conform publicației ne așteptăm la un preț cuprins între 250 și 300 de euro în Europa. Galaxy M23 ar urma să fie anunțat curând, având în vedere că vorbim despre o variantă rebranduită a lui Galaxy F23 care se lansează pe 8 martie în India.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.