Jump to content

Apar primele detalii despre Xiaomi Mi Band 7: Display mai mare, AOD, GPS integrat și alte îmbunătățiri față de predecesor


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Apar primele detalii despre Xiaomi Mi Band 7: Display mai mare, AOD, GPS integrat și alte îmbunătățiri față de predecesor</b>Brățările pentru fitness din seria Mi Band de la Xiaomi sunt foarte populare. Ultimul model lansat ar fi Xiaomi Mi Band 6, în urmă cu un an, iar azi aflăm că acest smartband urmează să primească un succesor. Azi au început să apară primele informații

 

Brățările pentru fitness din seria Mi Band de la Xiaomi sunt foarte populare. Ultimul model lansat ar fi Xiaomi Mi Band 6, în urmă cu un an, iar azi aflăm că acest smartband urmează să primească un succesor. Azi au început să apară primele informații cu privire la așa-zisa brățară Mi Band 7, prin intermediul XDA Developers. Detalii avem mai jos.

 

Se pare că această brățară și-a făcut apariția în codul sursă a mai multe aplicații Xiaomi. Ea apare cu numele de cod „L66” și e recunoscută după numerele de model „M2129B1” sau „M21300B1”. Ar avea un display cu rezoluție de 192 x 490 pixeli și ar sosi cu suport pentru Always on Display. De asemenea, am primi mai multe fețe pentru ceas și mai multe moduri pentru sport, printre care și aerobic sau Zumba. 

 

Xiaomi Mi Band 7

 

Mi Band 7 ar putea primi și GPS, conform zvonurilor, deși șansele sunt destul de mici ca această funcție să-și facă apariția. Mai aflăm că va exista și o funcție de alarmă inteligentă care te va trezi ușor cu 30 de minute înainte de ora setată. Nu în ultimul rând, publicația spune că brățară primește un Power Saving mode mai avansat care ar trebui să îmbunătățească autonomia.

Momentan Xiaomi nu a oferit informații sau teasere cu privire la noua brățară inteligentătotuși. Având în vedere că Mi Smart Band 6 debuta la sfârșitul lunii martie anul trecut însă, un succesor e așteptat în următoarea perioadă.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.