Jump to content

realme Buds Q2s sosesc pe piață; Căști wireless in-ear cu drivere de 10mm și cutiuță de transport transparentă


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>realme Buds Q2s sosesc pe piață; Căști wireless in-ear cu drivere de 10mm și cutiuță de transport transparentă</b>Pe lângă smartphone-ul realme V25 despre care tocmai ce v-am vorbit aici, în China au debutat în ultimele ore și căștile wireless in-ear realme Buds Q2s. Acestea seamănă prin format cu modelele Galaxy Buds de la Samsung, vin pe diferite culori

 

Pe lângă smartphone-ul realme V25 despre care tocmai ce v-am vorbit aici, în China au debutat în ultimele ore și căștile wireless in-ear realme Buds Q2s. Acestea seamănă prin format cu modelele Galaxy Buds de la Samsung, vin pe diferite culori, iar o noutate este capacul cutiuței de purtare care se remarcă prin transparență.

 

Buds Q2s

 

Noile căști dispun de drivere de 10mm BassBoost cu diafragmă din TPU și pe fiecare cască avem câte o baterie de 40 mAh care livrează aproximativ 5 ore de playback audio continuu. Apropo de cutia de transport, aceasta are baterie proprie de 480 mAh și promite până la 30 de ore autonomie totală pentru căști. Are și alimentare rapidă, 3 ore de playback fiind obținute după doar 10 minute de încărcare.

 

Buds Q2s

 

realme Buds Q2s vin cu Bluetooth 5.2, latență scăzută pentru gaming (88ms), au codec audio AAC și primim suport pentru asistenți vocali, cât și anulare electronică a zgomotului de fond în apeluri grație AI-ului. Comenzile sunt tactile și avem certificare IPX4 pentru rezistență la contact cu apa.

Vin pe alb, verde sau negru și costă doar 32 dolari în China. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.