Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OnePlus 10 își face apariția într-o primă fotografie reală! Are design diferit față de varianta Pro și setup de camere atipic


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus 10 își face apariția într-o primă fotografie reală! Are design diferit față de varianta Pro și setup de camere atipic</b>OnePlus a ales să lanseze în acest an doar varianta Pro din seria sa flagship OnePlus 10. Totuși, sub acest lineup ar urma să sosească și o variantă Ultra și evident, varianta de bază care nu și-a făcut până acum apariția în randări. Am fi crezut că

 

OnePlus a ales să lanseze în acest an doar varianta Pro din seria sa flagship OnePlus 10. Totuși, sub acest lineup ar urma să sosească și o variantă Ultra și evident, varianta de bază care nu și-a făcut până acum apariția în randări. Am fi crezut că urmează să adopte același design inaugurat odată cu lansarea modelului Pro. Totuși, conform unei prime fotografii apărute pe weibo, el va beneficia de un aspect complet nou, diferit. Mai jos avem detalii.

 

Informațiile vin prin intermediul publicației olandeze LetsGoDigital, mai exact printr-o fotografie distribuită de către zvonacul @Shadow_Leak din China. Pare să fie vorba despre OnePlus 10 care își face apariția atât pe o nuanță albă, lucioasă, cât și pe negru sandstone, cu textură mată în partea din spate. Iese în evidență aici setup-ul de cameră atipic care ar cuprinde un senzor principal de dimensiuni generoase, un bliț LED, dar și alți doi sau chiar trei senzori.

 

oneplus-10-camera_592x452.jpg

 

Modulul foto nu este alipit de ramă ca în cazul modelului Pro, după cum puteți vedea. Nu știm încă la ce specificații să ne așteptăm, totuși. Bazându-ne pe hardware-ul seriilor din trecut, am putea vorbi despre un telefon cu procesor Snapdragon 8 Gen 1, asemeni variantei Pro și configurații ce implică 8 sau 12 GB de RAM, respectiv 128 sau 256 GB de stocare. Ar putea exista downgrade-uri la nivel de display și alimentare.

E posibil ca OnePlus 10 să primească un display AMOLED cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Ar fi vorba despre un panou plat, posibil mai mic față de cel regăsit pe varianta Pro. Mai mult ca sigur va rula Android 12 cu interfața OxygenOS 12.

Ne putem aștepta la mai multe scăpări în următoarele zile și o lansare în următoarele săptămâni.

 

Sursa

 

Edited by TLG YuukiKING
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.