Jump to content

Xiaomi Watch S1 și S1 Active ar sosi curând în Europa; Avem randări și aflăm cât ar costa smartwatch-urile


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi Watch S1 și S1 Active ar sosi curând în Europa; Avem randări și aflăm cât ar costa smartwatch-urile</b>La sfârșitul anului 2021, alături de seria de telefoane flagship Xiaomi 12, a debutat și un nou smartwatch în China. E vorba despre Xiaomi Watch S1, un model elegant care beneficiază de construcție premium ce implică sticlă de safir. Accentul e pus

 

La sfârșitul anului 2021, alături de seria de telefoane flagship Xiaomi 12, a debutat și un nou smartwatch în China. E vorba despre Xiaomi Watch S1, un model elegant care beneficiază de construcție premium ce implică sticlă de safir. Accentul e pus în cazul acestui smartwatch pe funcțiile pentru fitness și pe autonomie, după cum ne-a și obișnuit compania. Ei bine, aflăm azi că acesta va debuta curând și în Europa și nu vine singur, urmând să sosească și Xiaomi Watch S1 Active. Detalii avem mai jos.

 

ezgif-1-7517131c25_592x209.jpg

 

Informațiile sosesc prin intermediul publicației 91Mobiles. Randările care ne interesează de fapt sunt cele ale modelului Active, întrucât Xiaomi Watch S1 a debutat deja în China și cunoaștem detalii despre acesta. Din câte putem observa, avem aici un design familiar, cu display circular și brățară fabricată din silicon. Smartwatch-ul are două butoane fizice în partea dreaptă, fiind vizibile aici și câteva cuvinte: Home, Sport, Outdoor și Active. 

Asemeni altor ceasuri inteligente, Xiaomi Watch S1 Active ar sosi cu senzori pentru monitorizarea ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge (SpO2) și evident, va putea determina numărul de pași parcurși. Fiind un model orientat spre sport, mă aștept să văd și o varietate de activități sportive, peste 100, poate și câteva sporturi de exterior sau chiar extreme. Din păcate, nu se cunosc alte detalii despre acest ceas. Știm doar pe baza randărilor că va sosi pe negru, albastru și alb.

 

Untitled_2_7_6_344x360.jpg

 

E posibil să aibă dotări comune cu Xiaomi Watch S1 totuși. Acest purtabil are parte de un display AMOLED de 1.43 inch în diagonală. Beneficiază de certificare 5ATM, rezistând în apă la o adâncime de până la 50 de metri, vine cu GNSS/GPS pentru estimarea locației la exterior și 117 moduri pentru sport. Suportă mai multe watch face-uri, iar bateria de 470 mAh ar aduce o autonomie de până la 12 zile. Avem aici și microfon pentru a prelua apeluri facil. Smartwatch-ul are 4 GB de stocare, suport NFC pentru plăți contactless și rulează un software bazat pe MIUI 13.

Potrivit zvonurilor, Xiaomi Watch S1 Active ar porni de la 200 de euro, iar varianta S1 ar fi cu 50 de euro mai scumpă, urmând să coste aproximativ 250 de euro. E posibil ca cele două smartwatch-uri să fie anunțate în Europa odată cu noua serie de telefoane Xiaomi 12. După cum aflam în urmă cu câteva zile, sunt mari șanse ca lansarea să aibă loc la mijlocul acestei luni. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.