Jump to content

Diofield Chronicle este un nou RPG de strategie de la Square Enix care va veni în 2022


 Share

Recommended Posts

The Diofield Chronicle

 

Square Enix a scos capacul The DioField Chronicle, un nou RPG-ul de strategie care va veni pe console și PC la sfârșitul acestui an. Având loc pe Insula DioField, jocul se concentrează în jurul Regatului Alletain. Ei cunosc pacea de 200 de ani sub ochii dinastiei Shaytham, până când un război între Imperiu și Alianță ajunge pe țărmurile lor. Vei juca ca o trupă de mercenari cunoscută sub numele de „Vulpea Albastră” și vei decide soarta lor.

 

Anunțul jocului promite o „lume unică și frumoasă care îmbină fantezia, influențele medievale și moderne”. Combat va folosi un nou sistem strategic de luptă pe care echipa îl numește sistemul „Real-Time Tactical Battle” (RTTB). Veți folosi scene în stil dioramă pentru a da ordine, a evalua condițiile din prima linie și a cerceta câmpul de luptă. Apoi, vei folosi o varietate de abilități, clase și echipamente pentru a-ți conduce forțele către victorie.

 

Square Enix a pus deja ceva pedigree și în echipa de dezvoltare a jocului. Aceasta include arta conceptuală a directorului artistic al Final Fantasy XII Isamu Kamikokuryo. Între timp, muzica jocului vine de la compozitorii Game of Thrones, Ramin Djawadi și Brandon Campbell.

 

Puteți consulta trailerul de anunț al jocului de mai jos. DioField Chronicle este în prezent proiectat pentru lansare pe Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC mai târziu în 2022.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.