Jump to content

Brățara fitness Xiaomi Mi Band 7 primește multiple certificări; Se dublează capacitatea bateriei


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Brățara fitness Xiaomi Mi Band 7 primește multiple certificări; Se dublează capacitatea bateriei</b>Primele detalii despre brățara fitness Xiaomi Mi Band 7 soseau chiar în primele zile ale lunii martie, moment în care aflam că purtabilul va avea funcționalitate Always on Display, GPS și un display mai mare. Fast-forward până azi pe 10 martie

 

Primele detalii despre brățara fitness Xiaomi Mi Band 7 soseau chiar în primele zile ale lunii martie, moment în care aflam că purtabilul va avea funcționalitate Always on Display, GPS și un display mai mare. Fast-forward până azi pe 10 martie, când descoperim că noul Mi Band a bifat multiple certificări în ultimele ore, atât în Belgia, cât și în Indonezia.

 

Brățara apare sub numele de serie M2129B1 și alfăm pe această cale faptul că la interior aduce o bateria generoasă de 250 mAh, asta în condițiile în care succesorul Mi Band 6 avea baterie de 125 mAh. Capacitatea se dublează, iar motivul principal este ecranul mai mare, poate de peste 1.7 inch, ținând cont că modelul de anul trecut avea un panou AMOLED de 1.56 inch. 

 

Xiaomi Mi Band 7

 

Va crește totodată și autonomia, iar un alt detaliu cunoscut este acela că ecranul va oferi rezoluție de 490 x 192 pixeli și va livra o colecție impresionantă de watchface-uri. Vom primi și GPS pentru tracking avansat al activităților sportive cât și o funcție numită Smart Alarm care va trezi posesorul din somnul light cu 30 minute înainte de ora setată pentru alarmă.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.