Jump to content

Cel mai simplu mod de a trimite fotografii pe WhatsApp fără să le strici calitatea


 Share

Recommended Posts

WhatsApp-780x470.jpg

 

Cu toții știm ce treabă bună nu face Facebook Messenger atunci când vrei să trimiți poze iar serviciul le comprimă într-atât încât calitatea acestora este pur și simplu deplorabilă. O cale de mijloc este WhatsApp, care este mai blând cu fotografiile trimise, însă clar este loc de mai bine.
 

De aceea există o soluție foarte simplă și la îndemână, deși este mai mult un workaround decât o implementare oficială. Și chiar dacă nu este la fel de rapidă precum shortcut-ul care te duce direct spre camera roll, te ajută să trimiți poze care-și vor păstra calitatea la celălalt capăt al conversației. Vei putea, deci, să trimiți pur și simplu imaginea sub formă de document.
 

Cum să trimiți poze high-res pe WhatsApp?

Pe Android este ceva mai ușor, în vreme ce veriunea de iOS ia puțin mai mult timp. Pe Android, deschide conversația WhatsApp cu pricina și apasă pe Attach, apoi alege formatul Documents. Vei fi pus să navighezi prin folderele cu fotografiile stocate pe telefon, cu posibilitatea de a selecta mai multe pentru a le trimite pe toate deodată. După ce apeși Send, imaginile vor fi trimise în conversație sub formă de documente descărcabile care își păstrează dimensiunile originale.

Să vedem cum putem face asta și pe iOS. Întâi, va trebui să îți aduni toate fișierele pe care vrei să le trimiți și să le pui în aplicația Files. Poți face asta selectându-le și apăsând pe Share, apoi Add to Files, apoi alegi folderul și dai Save. În continuare,  te duci în conversația de pe WhatsApp, apeși pe plus și alegi opțiunea Document. Comanda asta va deschide meniul din care alegi pozele care există în Files. Dai scroll pe acolo sau intri in ce folder ti-oi fi făcut tu pe acolo, apeși pe Menu, apoi Select dacă vrei să trimiți mai multe poze. În final, le selectezi și apeși pe Send. Și uite așa nu-i vei mai trimite interlocutorului tău poze făcute cu un Nokia găsit la pufuleți.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.