Jump to content

Preț și disponibilitate Apple iPad Air 5 în România


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Preț și disponibilitate Apple iPad Air 5 în România</b>Evenimentul Apple din prima parte a lunii martie 2022 ne-a adus și lansarea unei noi tablete și vorbim desigur despre iPad Air 5. Aceasta ajunge de astăzi listată în regim de precomandă și pe plan local, motiv pentru care punem la cale un

 

Evenimentul Apple din prima parte a lunii martie 2022 ne-a adus și lansarea unei noi tablete și vorbim desigur despre iPad Air 5. Aceasta ajunge de astăzi listată în regim de precomandă și pe plan local, motiv pentru care punem la cale un articol dedicat Preț și Disponibilitate. Aflăm împreună din rândurile de mai jos cât costă și vă reamintesc și principalele dotări hardware pe care le oferă tableta.

 

Pentru început trebuie știut că avem aici 2 opțiuni, fie cea Wi-Fi Only, fie optăm pentru cea cu 5G și GPS la bord. Tableta impresionează prin talia de doar 6.1 mm grosime și sosește pe gri, argintiu, roz, albastru sau violet. Primim difuzoare stereo, iar ecranul de aici este un Liquid Retina IPS LCD de 10.9 inch cu rezoluție de 2360 x 1640 pixeli și suport True-Tone, Wide Color Gamut.

 

iPad Air 5 5G, prețuri în România:

 

64 GB 256 GB Disponibilitate
eMAG 4229.99 lei 5049.99 lei Precomandă
evoMAG     

 

 

La interior apare puternicul procesor Apple M1 de pe laptop-uri și avem configurații cu 64 GB stocare sau 256 GB stocare, ambele cu 8 GB RAM. iPad Air 5 dispune de cameră frontală ultra-wide de 12 mpx și în spate avem tot o cameră de 12 mpx cu autofocus, HDR și filmare până la 4K și 60 cadre pe secundă.

 

Nouta tabletă aduce WiFi 6, Bluetooth 5.0, port USB Type-C 3.1 Gen1 cu funcționalitate DisplayPort și avem și conector magnetic. Sus de tot tableta are scanner de amprente fizic, iar bateria este o unitate de 28.6 Wh. Din fabrică rulează iPadOS 15.3 și avem și suport pentru stylus-ul Apple Pen de a doua generație.

 

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.