Jump to content

Samsung Galaxy Watch 5 ar primi o baterie mai generoasă față de cea regăsită pe generația actuală


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy Watch 5 ar primi o baterie mai generoasă față de cea regăsită pe generația actuală</b>Samsung a lansat în urmă cu câteva luni, în anul 2021, seria de smartwatch-uri Galaxy Watch 4. Modele ce încă se bucură de succes, inclusiv pe plan local, grație reducerilor și ofertelor apărute frecvent în ultimele luni. Ele au marcat și un parteneriat

 

Samsung a lansat în urmă cu câteva luni, în anul 2021, seria de smartwatch-uri Galaxy Watch 4. Modele ce încă se bucură de succes, inclusiv pe plan local, grație reducerilor și ofertelor apărute frecvent în ultimele luni. Ele au marcat și un parteneriat cu Google, fiind singurele modele ce rulează acum cea mai nouă versiune a Wear OS și primele ceasuri din portofoliul companiei sud-coreene ce au acces la Google Pay, pentru plăti contactless.

 

Ei bine, producătorul pregătește și modele succesoare în acest an, iar primele detalii despre acestea apăreau pe web încă de acum câteva zile. Azi aflăm și alte informatii cu privire la așa-zisa serie Galaxy Watch 5.

 

Chiar dacă ne aflăm la câteva luni distanță de debut, aflăm azi că seria Galaxy Watch 5 ar primi baterii mai mari față de modelele actuale. Zvonurile vin prin intermediul publicației SamMobile și pare-că unul dintre modelele din lineup și-a făcut apariția într-o bază de date având ca număr de model SM-R900. Bateria acestui ceas ar avea 276 mAh, fiind puțin mai mare față de unitatea de 247 mAh regăsită în cazul lui Galaxy Watch 4 (varianta de bază, 40mm).

 

Nu știm încă dacă o baterie mai mare va reflecta într-o autonomie mai bună însă. Recent aflam că Galaxy Watch 5 ar primi un senzor de temperatură și va monitoriza mai exact funcțiile vitale ale utilizatorului. Astfel, consumul de energie ar putea fi mai mare, fiind necesară o baterie de capacitate mai mare. 

 

Seria de smartwatch-uri ar intra în producție în al treilea trimestru din acest an, conform zvonurilor. Nu sunt însă disponibile încă detalii legate de lansarea noilor ceasuri. E posibil să fie prezentate alături de următoarea generație de pliabile ale companiei - Galaxy Z Fold 4, respectiv Z Flip 4, undeva spre finalul verii.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.