Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Căștile wireless Lenovo LP40 sunt acum și mai ieftine; Au drivere de 13 mm și costă doar 13.38 euro la TomTop


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Căștile wireless Lenovo LP40 sunt acum și mai ieftine; Au drivere de 13 mm și costă doar 13.38 euro la TomTop</b>Piața abundă în căști wireless de diferite forme și cu diverse dotări, iar cei care vor ceva simplu și accesibil au de asemenea de unde alege. O recomandare sunt căștile Lenovo LP40 despre care cu siguranță ați mai auzit, purtabil audio care

 

Piața abundă în căști wireless de diferite forme și cu diverse dotări, iar cei care vor ceva simplu și accesibil au de asemenea de unde alege. O recomandare sunt căștile Lenovo LP40 despre care cu siguranță ați mai auzit, purtabil audio care în această perioadă se bucură de o reducere specială din partea celor de la TomTop care pe lângă discount pun la bătaie și livrare în regim Duty Free.

 

Aceste căști atrag atenția din start prin faptul că au drivere de 13mm, acolo unde multe modele din același interval de preț se livrează cu drivere de 9mm. Primim aici conectivitate Bluetooth prin care ne putem conecta la smartphone, avem acoperire de până la 10 metri, sensisbilitate audio de -32+/-3dB și baterie de 300 mAh pentru cutiuța de purtare, respectiv baterii de 40 mAh per fiecare casă.

 

Lenovo LP40

 

Lenovo LP40 aduc la pachet cablu de alimentare, manual de utilizare, cutie de transport/încărcare și 2x perechi de dopuri pentru urechi, de diferite dimensiuni. Căștile vin pe negru, iar în această perioadă se pot comanda pentru doar 13.38 euro, fiind livrate Duty Free de către TomTop. Livrarea va dura între 11-18 zile.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.