Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

PC Building Simulator 2 va fi lansat anul acesta ca exclusivitate Epic Games Store și oferă o campanie de 30+ ore


Nathen
 Share

Recommended Posts

PC-Building-Simulator-2-780x470.jpg
 

După succesul înregistrat de primul joc, PC Building Simulator 2 este gata să ducă experiența de construit PC-uri virtuale la următorul nivel. Ceea ce a început ca un proiect dezvoltat de clujeanul Claudiu Kiss, a devenit un fenomen atât pe Steam cât și pe alte platforme, iar asta i-a motivat pe cei de la Epic Games să cumpere compania Tonic Games Group. Aceștia din urmă dețin The Irregular Corporation, adică studioul alături de care Claudiu și-a dus proiectul la bun sfârșit.
 

Asta înseamnă că PC Building Simulator 2 va fi lansat ca și exclusivitate pentru Epic Games Store și chiar dacă pe mine (și pe mulți alții) mă deranjează chestia asta, nu este destul de rău încât să mă facă să ratez un joc atât de interesant; mai ales că sequel-ul ne promite multe chestii noi.
 


Noul joc va include peste 1.200 de componente de la peste 45 de brand-uri, printre care Intel, AMD, NVIDIA și o mulțime de parteneri de-ai acestora. Și partea de personalizare a sistemelor se bucură de îmbunătățiri destul de mari și te vei putea juca cu și mai multe componente RGB. O altă componentă la care s-a lucrat mult este campania lui PC Building Simulator 2 care promite peste 30 de ore de gameplay și o simulare mai realistă a experienței de lucru într-un service de calculatoare.

 

Quote

Este o șansă să facem lucrurile așa cum vrem, fără limitări de natură tehnică. Vrem să îmbunătățim experiența de simulare, să îmbogățim opțiunile de personalizare, să îmbunătățim abilitatea de a modifica detalii mici și să facem jocul să arate mai bine. Este o grămadă de muncă, dar în momentul de față întreaga echipă este extrem de încântată.
Sam „Caliburn” Hills, Senior Community Manager, PC Building Simulator


PC Building Simulator 2 va fi lansat cândva în 2022, însă nu avem o dată exactă. Un lucru este cert: după ce primul joc și DLC-urile acestuia au vândut peste două milioane de copii la nivel global, succesul sequel-ului este aproape garantat. Atât eu, cât și Carol, am băgat lejer câte 20 de ore de băiat în primul joc și suntem pregătiți să trecem de 30 în continuarea acestuia.

Sursa

Edited by Nathen
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.