Jump to content

Căștile OnePlus Bullets Wireless Z2 apar în randări oficiale înaintea debutului; Model in-ear neckband


Nathen
 Share

Recommended Posts

62330245ad2bd.jpg

Cei de la OnePlus se pregătesc pentru un viitor eveniment major, conferință în cadrul căreia ar putea debuta Nord CE 2 Lite sau poate Nord 2T. Nu vom avea doar telefoane, ci și noi purtabile audio precum OnePlus Bullets Wireless Z2 - succesorul celor mai populare căști de tip neckband din portofoliul companiei.

Bullets Wireless Z2 nu sunt la prima apariție, dar astăzi avem primele randări oficiale care ne prezintă două variante de culoare, un albastru electric tare arătos și un model pe negru mai elegant. La prima vedere schimbările de ordin estetic nu sunt chiar atât de mari față de căștile anterioare, tot o variantă neckband și căști in-ear cu dopuri din silicon. 

Totuși, la o privire mai atentă observăm ceva lipsă față de predecesor, acolo unde aveam două baterii în zona superioară iar telecomanda cu butoanele de volum apărea mai jos. Aici pe Z2 avem doar 2 astfel de elemente/părți care ar putea sugera o scădere a bateriei la nivel de capacitate (mAh).

Rămâne de văzut totuși cum se va prezenta la capitolul autonomie, când se lansează și desigur când va avea loc debutul. 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.