Jump to content

WrestleQuest este un RPG de lupte cu tematică retro, cu legende precum Macho Man Randy Savage și multe altele


AIM Horia
 Share

Recommended Posts

WrestleQuest

 

Mega Cat Studios și Skybound Games au dezvăluit RPG-ul de lupte cu tematică retro WrestleQuest, care va veni în această vară pe console și PC. Vei încinge cizmele unui tânăr care spera la lupte care caută să se alăture celor mai mari luptători din toate timpurile. Pentru a face acest lucru, va trebui să bombeze, să suplexeze și să-și trântească drumul spre vârf, în timp ce atrage ajutorul unor legende de lupte autentice.

 

Ni s-a promis o poveste exagerată (frânghie) care vă va vedea să întâlniți și să aruncați o distribuție memorabilă de personaje. Unele dintre aceste personaje, de fapt, se vor baza pe legende de wrestling din viața reală, cu licență completă. Printre aceștia se numără Macho Man Randy Savage, Andre the Giant, Jake the Snake Roberts și Booker T pentru a numi câțiva.

 

Nu numai asta, dar călătoria ta te va duce prin lumi bazate pe carierele acestor personaje legendare. Jocul va folosi propriul sistem RPG pe ture, care promite să „combine acțiunea în timp real cu alegeri tactice”. Așteptați-vă la o combinație de stiluri de meci, trucuri și mișcări de luptă, toate având răsturnări unice de stil RPG pe măsură ce progresați de-a lungul călătoriei. Se spune că stilul pixel art al jocului, între timp, evocă și figurine de acțiune de lupte clasice. Puteți verifica singur trailerul de debut al jocului mai jos. Se spune că WrestleQuest va sosi în această vară pe Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.