Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

A venit "nota de plată" pentru Lewis Hamilton, după ce a lipsit de la gala FIA, la finalul sezonului trecut


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

mclaren 760

 

Lewis Hamilton a acceptat să plătească suma 50.000 de euro pentru absenţa sa de la tradiţionala gală organizată de Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) la finalul ediţiei trecute a Campionatului Mondial de Formula 1.

 

Lewis Hamilton, amendat cu 50.000 de euro

 

Pilotul echipei Mercedes a pierdut anul trecut titlul mondial în faţa olandezului Max Verstappen (Red Bull), care s-a impus în extremis în ultima cursă a sezonului, desfăşurată în luna decembrie la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), ratând ocazia de a deveni campion al lumii pentru a opta oară în cariera sa.

 

Hamilton şi FIA au convenit ca suma de 50.000 de euro să fie utilizată pentru ajutoarea unui tânăr defavorizat să se lanseze în sportul cu motor.

 

Noua ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta duminică, când este programat Marele Premiu al Bahrainului, ÎN DIRECT la Digi Sport.

 

Promisiunea lui Lewis Hamilton, înaintea debutului în noul sezon de Formula 1, în direct la Digi Sport

 

Marele Premiu al Bahrainului are loc duminică, de la ora 17:00, și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO pe site-ul digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS.

 

"Voi fi un pilot mai agresiv anul acesta, veţi vedea", a promis britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) vineri, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Bahrain, cursă care duminică va deschide sezonul competiţional al acestei discipline sportive pe 2022.

 

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă despre atitudinea pe care o va adopta faţă de rivalul său olandez Max Verstappen (Red Bull), cunoscut pentru stilul său agresiv, britanicul în vârstă de 37 de ani, care va lupta pentru cel de-al 8-lea său titlu, a tăcut câteva momente înainte de a promite că va fi şi el mai agresiv.

 

Anul trecut, Verstappen şi-a adjudecat titlul în F1 în faţa lui Hamilton chiar în ultimul tur al ultimei etape, la MP de la Abu Dhabi, în urma unei decizii care a generat controverse puternice.

 

Înainte de cursa care a închis Campionatul Mondial de anul trecut, cei doi au avut mai multe şicane, în Grand Prix-urile de la Bahrain, Imola, Silverstone (Marea Britanie), Monza (Italia) sau Jeddah (Arabia Saudită).

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.