Jump to content

Huawei lansează Smart Door Lock Pro, o yală inteligentă cu Harmony OS și scanare facială 3D


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei lansează Smart Door Lock Pro, o yală inteligentă cu Harmony OS și scanare facială 3D</b>Așa cum am aflat încă de dinaintea debutului său comercial, HarmonyOS este un sistem de operare multi-device, găsit pe telefoane, tablete, produse IoT, ba chiar și pe yale inteligente. Acest OS tocmai ce și-a făcut apariția pe Huawei Smart Door

 

Așa cum am aflat încă de dinaintea debutului său comercial, HarmonyOS este un sistem de operare multi-device, găsit pe telefoane, tablete, produse IoT, ba chiar și pe yale inteligente. Acest OS tocmai ce și-a făcut apariția pe Huawei Smart Door Lock Pro care după cum spune și numele, este o yală smart super securizată și cu sistem de scanare facială în stil Face ID. 

 

După cum putem vedea pe seama imaginilor, această yală Huawei este destul de ciudată la prima vedere pentru că nu are acel mâner/clanță ca pe o yală obișnuită. Aflăm că aceasta se deblochează automat în doar câteva secunde folosind autentificare facială 3D și o tehnologie AI prin care recunoașterea facială va fi îmbunătățită cu trecerea timpului.

 

Huawei spune că există șanse foarte mici ca altcineva să deblocheze ușa, fiind o șansă într-un milion ca această probabilitate să aibă loc. HarmonyOS asigură aici integrarea lui Smart Door Lock Pro cu celelalte produse smart home din casă și aflăm că această yală aduce camera de pe P50 Pro care poate identifica obiecte la un unghi wide de 150 grade.

 

yala huawei

 

Funcționează atât în condiții de luminozitate puternică sau întuneric, iar în zona frontală avem un ecran de 3.97 inch care permite celui din interior să vadă persoanele care bat la ușă, un soi de vizor video. Ecranul afișează și notificări video și lista de echipamente mobile conectate. 

 

Pe lângă autentificare facială se poate opta și pentru amprentă, parolă, card NFC, cheie fizică sau deblocarea atunci când avem smartphone-ul sau smartwatch-ul la îndemână. Yala are baterie de 8800 mAh cu autonomie de 6 luni, iar prețul încă nu a fost dezvăluit. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.