Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Preț și disponibilitate HUAWEI Watch GT Runner în România (+ căști wireless cadou)


AIM Horia
 Share

Recommended Posts

<b>Preț și disponibilitate HUAWEI Watch GT Runner în România (+ căști wireless cadou)</b>Prima lună de primăvară vine cu purtabile sport menite să ne pregătească pentru o viață sănătoasă, iar aici îl includem și pe HUAWEI Watch GT Runner - un smartwatch proaspăt prezentat în România și de astăzi listat la precomandă

 

Prima lună de primăvară vine cu purtabile sport menite să ne pregătească pentru o viață sănătoasă, iar aici îl includem și pe HUAWEI Watch GT Runner - un smartwatch proaspăt prezentat în România și de astăzi listat la precomandă. Cât costă noul ceas inteligent care pune accentul pe sportivitate aflăm împreună din rândurile de mai jos. 

 

În cazul în care nu v-ați pus la curent cu ce rezervă Watch GT Runner, aflați că acesta pune accentul pe sportivitate, având monitorizare pentru fitness, alergare, ciclism, triatlon, înot, turism sau alipinism. Vine cu giroscop, senzor presiune aer, monitorizează pulsul, oxigenul din sânge SpO2 și are și accelerometru, barometru, altimetru, respectiv monitorizare somn. 

 

HUAWEI WATCH GT Runner

 

 

Preț Disponibilitate Cadou precomandă
eMAG      
evoMAG  1299 lei Precomandă Freebuds 4i
Flanco 1299 lei Precomandă Freebuds 4i
Huawei  1299 lei Precomandă Freebuds 4i
QuickMobile  1469 lei (folosind codul QUICK202) La furnizor

 

 

GT Runner aduce încărcare magnetică și impresionează prin autonomia uriașă de până la 14 zile. Vine cu un ecran circular, unul AMOLED de 1.43 inch și pune la bătaie rezoluție de 466 x 366 pixeli și desigur un panou tactil. Primim conectivitate Bluetooth și 4 GB stocare pentru a găzdui melodiile favorite pe care să le ascultăm via căști Bluetooth în timpul antrenamentelor.

 

Ceasul cântărește doar 38.5 grame și are curea din silicon. Nu uităm de certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf, iar legat de materiale, avem aici sticlă de protecție pentru ecran, spate din plastic și carcasă tot din plastic. Avem și GPS cu suport pentru cele 5 sisteme de navigare satelit principale din lume (GNSS). 

Apropo de căști, la precomandă cumpărătorii se vor bucura de o pereche de căști FreeBuds 4i cadou, purtabil audio care separat se vinde pentru sume cuprinse între 349 și 449 lei. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.