Jump to content

OPPO anunță căștile wireless Enco Air2; Vin cu drivere generoase, Bluetooth 5.2 și autonomie de până la 24 de ore


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OPPO anunță căștile wireless Enco Air2; Vin cu drivere generoase, Bluetooth 5.2 și autonomie de până la 24 de ore</b>OPPO a lansat noi căști wireless astăzi în India alături de noul smartphone OPPO K10. Se numesc Enco Air2, costă sub 30 de euro și vin cu drivere generoase și autonomie de până la 24 de ore. Nu primim ANC, fiind vorba despre căști de buget, însă ele arată

 

OPPO a lansat noi căști wireless astăzi în India alături de noul smartphone OPPO K10. Se numesc Enco Air2, costă sub 30 de euro și vin cu drivere generoase și autonomie de până la 24 de ore. Nu primim ANC, fiind vorba despre căști de buget, însă ele arată destul de bine și au parte de conectivitate Bluetooth 5.2, de ultimă generație. Detalii despre căști avem mai jos. 

 

OPPO-Enco-Air-2-1_547x450.jpg

 

Căștile sosesc pe alb sau albastru deschis ca nuanță și au parte de certificare IPX4, fiind rezistente la apă. Fiecare cască cântărește doar 3.5 grame, iar cutiuța de alimentare are 39.9 grame. Avem drivere de 13.4 mm aici cu diafragmă fabricată din compozit titanizat, pentru un bas profund, sunet clar și tonuri de mijloc bogate. Ele vin cu Game Mode, latența scăzând până la 80 ms și au parte de o anulare a zgomotului prin AI pentru apeluri.

 

Există aici și două noi moduri create de OPPO „Bass boost” - pentru cei care doresc mai mult bas și „Clear Vocals” pentru voci cât mai clare. Ele beneficiază de control tactil care permite schimbarea melodiilor sau ajustarea volumului și există și o opțiune de atingere dublă pentru a captura o fotografie. Totuși, cea din urmă funcționează doar în cazul smartphone-urilor OPPO sau OnePlus care rulează cel puțin ColorOS 11.3 sau o versiune mai nouă a interfeței.

 

OPPO-Enco-Air-2-features-1024x565_592x32

 

Fiecare cască are o baterie de 27 mAh ce oferă o autonomie de 4 ore, iar cutiuța de transport vine cu o baterie de 440 mAh, aducând până la 24 de ore de playback audio continuu. După cum spuneam, sosesc pe alb sau albastru deschis și costă aproximativ 30 de euro în India. Sunt șanse mari ca aceste căști să sosească și la noi, având în vedere că prima generație, OPPO Enco Air, sunt disponibile deja în România.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.