Jump to content

[ARHIVAT][BUG] Autodistrugere vehicul


RaresT
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: RaresT
Server: RPG2
Descrierea bugului: Patesc in 10% din cazurile in care cobor din vehiculul personal ca acesta sa dispara/ sa se autodistruga iar eu sa fiu nevoit ulterior sa platesc asigurarea vechiculului respectiv. Este valabil atat pentru autoturisme cat si pentru aeronave.
Screenshot(s): Nu cred ca este nevoie si nici nu sunt in posesia unor dovezi dar le voi atasa cand patesc din nou aceasta chestie. 

Edited by RaresT
Link to comment
Share on other sites

  • RaresT changed the title to [BUG] Autodistrugere vehicul

Depinde ce faci cu vehiculul. Spre exemplu dacă intri cu el în apă suficient de mult, serverul va detecta vehiculul respectiv ca fiind distrus însă vehiculul nu va dispărea/respawna până când nu cobori din el. Dacă cumva tu reușești să ieși din apă și să-ți continui drumul, când vei coborî din el se va întâmpla exact ce ai descris tu, să-ți dispară pentru că se respawnează și să-ți scadă din asigurare. Acesta este un exemplu de situație dar mai pot fi și altele și așa funcționează sampul, nu e un bug.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.