Jump to content

Specificațiile tabletei vivo Pad apar pe web înainte de lansare! Vine cu procesor Snapdragon 870, are corp metalic și difuzoare quad


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Specificațiile tabletei vivo Pad apar pe web înainte de lansare! Vine cu procesor Snapdragon 870, are corp metalic și difuzoare quad</b>vivo urmează să intre pe piața tabletelor în acest an, zvonuri despre așa-zisa tabletă vivo Pad făcându-și apariția pe web încă de acum câteva luni. Recent am putut vedea teasere cu aceasta, semn că debutul său este aproape, iar azi iată că aflăm detalii

 

vivo urmează să intre pe piața tabletelor în acest an, zvonuri despre așa-zisa tabletă vivo Pad făcându-și apariția pe web încă de acum câteva luni. Recent am putut vedea teasere cu aceasta, semn că debutul său este aproape, iar azi iată că aflăm detalii și despre specificatiile sale. Mai multe informații avem mai jos.

 

Tableta în cauză are specificatiile dezvăluite prin intermediul zvonacului Abhishek Yadav, pe Twitter. Potrivit acestuia vivo Pad va beneficia de un display cu rezoluție 2.5K, cu suport Dolby Atmos. Nu e încă clar dacă vorbim despre un panou OLED sau LCD, însă știm că tableta va avea suport pentru stylus-ul vivo Pencil. 

 

La interiorul său s-ar afla CPU-ul Snapdragon 870, dar și 8 GB de memorie RAM. De asemenea, aflăm că ea va rula Android 11 din fabrică și va sosi cu interfața OriginOS aplicată peste. E posibil să vorbim despre un OS modificat și optimizat pentru tablete. Chiar dacă zvonacul nu a oferit toate detaliile despre această tabletă acum, avem și câteva zvonuri din trecut pe web.

 

vivo-Pad-1024x730_570x406.jpg

 

Conform acestora, vivo Pad ar primi un panou IPS LCD de 11 inch în diagonală, cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Ea ar aduce o baterie de 7.860 mAh, iar alimentarea s-ar realiza la 44W. Luna trecută apăreau detalii legate de construcția și camerele integrate pe aceasta. Astfel, tableta ar aduce un senzor principal de 13 MP alături de unul de 8 MP în spate. În partea frontală s-ar afla un senzor de 8 MP pentru selfie-uri și videoconferințe.

 

vivo nu a dezvăluit încă data de lansare pentru această tabletă, dar am putut vedea teasere detaliate. A fost astfel confirmat designul adoptat de aceasta. Ea va avea un corp metalic și o cameră duală în spate. S-ar încărca prin intermediul unui port USB-C și ar aduce chiar difuzoare quad. E posibil ca tableta vivo Pad să fie anunțată mai curând decât ne-am aștepta. Poate chiar pe 11 aprilie, atunci când va debuta atât pliabilul vivo X Fold, cât și flagship-ul vivo X Note.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.