Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Instagram ar putea introduce posibilitatea de a răspunde la story-uri prin mesaje vocale


 Share

Recommended Posts

 

image.png

Instagram pare să-și revină după o perioadă în care mințile luminate au continuat să vină cu idei crețe care mai de care mai inutile și mai anapoda. Uite că revine în sfârșit feed-ul redat cronologic, uite că au fost introduse opțiunile de a-ți selecta și sterge mai multe poze de pe profil, precum și din acel carousel cu mai multe poze per postare, iar acum umblă vorba că vei putea reacționa la story-uri și în alte moduri.

 

Funcția de like la story a fost introdusă de curând și, să fiu sincer, chiar nu-i înțeleg pe cei care se plâng că primesc notificare dacă le dai un like. E ca și cum te-ai plânge că îți iei doza zilnică de atenție prin acele react-uri tradiționale sub formă de emoji-uri. Dar ăsta este Internetul, implicit social media, deci o să rămân la dubioșeniile mele. Acum, Instagram pare că lucrează, sau cel puțin ia în calcul, posibilitatea de a răspunde la story-ul deosebit de meaningful al cuiva printr-un mesaj vocal.

Indiciile au fost descoperite de Alessandro Paluzzi, un dezvoltator cunoscut pentru obiceiul său de reverse engineering pe aplicații prin care acesta caută urme ale funcțiilor noi ce urmează a fi introduse.

 

Acesta a postat pe Twitter și un screenshot care indică opțiunea pe care Instagram pare că o va lua în calcul. Asta nu este neapărat o certitudine că update-ul va ajunge în mod oficial pe platformă, însă aș zice că este un artificiu util care-ți face viața mai ușoară atuni când simți nevoia să-i răspunzi repede cuiva.

 

 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.