Jump to content

"Nu deschide, sună la poliție". Concluziile anchetei privind moartea lui Max Mosley


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Former FIA President Max Mosley Dead At 81

 

Max Mosley s-a sinucis în urmă cu un an, în camera în care se închisese. Mosley a fost preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) între 1993 şi 2009.

 

Când s-a împuşcat avea 81 de ani, iar gestul fatal a fost făcut deoarece avea dureri foarte mari la vezică şi intestine şi aflase că suferă de cancer în stare terminală.

 

"Max Mosley s-a sinucis", confirmă ancheta poliţiei londoneze

 

Cadavrul fostului şef al automobilismului a fost găsit pe 24 mai 2021, în casa sa din Kesington, Londra.

 

Pe uşa dormitorului în care a fost găsit era pus un bilet: „Nu deschide, sună la poliție”

 

"Medicul legist Fiona Wilcox susţine că a fost un gest disperat, explicat prin disperarea în care se afla Mosley după ce a aflat că este bolnav de cancer în stadiu terminal.

 

O stare psiho-fizică puternic influenţată de durerile cronice de vezică și intestine, agravată de conștientizarea puținului timp care i-a mai rămas în viață", notează Gazetta dello Sport.

 

"Nu aveam altă opțiune”, era scris pe biletul lăsat de Mosley pe noptieră.

 

Sub conducerea lui Max Mosley, F1 a devenit mai sigură pentru piloţi

 

În timpul președinției sale a insistat pentru mărirea gradului de siguranţă oferit de monoposturile de Formula 1 după accidentul în care a murit marele Ayrton Senna (1994) și s-a ocupat de povestea spionajului McLaren împotriva Ferrari, în care s-a aplicat o amendă de 100 de milioane de dolari echipei engleze.

 

După 2008, în urma scandalului sexual declanșat de ziarul britanic News of the World prin publicarea unor cadre dintr-un filmuleț BDSM cu niște prostituate, Mosley nu a mai aplicat pentru președinția FIA, încheiată pentru el în 2009.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.