Jump to content

"Mesajul îngrijorător" transmis de Lewis Hamilton. Fanii au reacționat imediat


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

F1 Grand Prix of Saudi Arabia

 

Lewis Hamilton a avut un start prost în noul sezon din Formula 1, cel mai slab din ultimii 13 ani, locul 3 în prima cursă, respectiv 10 în a doua, iar pilotul de la Mercedes a transmis un mesaj considerat "îngrijorător".

 

"Mesajul îngrijorător" transmis de Lewis Hamilton. Fanii au reacționat imediat

 

Septuplul campion mondial, ajuns la 37 de ani le-a spus fanilor că "se luptă, din punct de vedere mentral și emoțional" și că face "un efort constant pentru a merge mai departe".

 

Ba mai mult, britanicul a recunoscut că suferă "de mult timp".

 

Pe rețelele sociale, fanii au reacționat imediat și se gândesc că poate a venit momentul în care Hamilton nu ar mai face față într-o asemenea competiție, chiar dacă el i-a asigurat pe fani că totul e în regulă.

 

Numai că mesajul lui Hamilton vine la scurt timp după o altă declarație ciudată pe care a dat-o pilotul de la Mercedes. "Vreau doar să merg acasă", a spus acesta după Marele premiu din Arabia Saudită, unde a încheiat pe locul 10.

 

Astfel, fanii lui Hamilton consiersă că e posibil ca pilotul să nu se simtă tocmai confortabil, având în vedere că el era obișnuit cu victoria și cu o mulțime de recorduri și ar putea să se retragă la finalul sezonului.

 

Lewis Hamilton a doborât un record deținut de Michael Schumacher la Marele Premiu al Arabiei Saudite

 

Totuși, septuplul campion mondial din F1 a reușit să scrie și istorie la marea cursă a Arabiei și a doborât un record deținut anterior de Michael Schumacher.

 

După cursa de pe circuitul de la Jeddah, britanicul a devenit pilotul din Formula 1 cu cele mai multe curse disputate pentru o singură echipă. Hamilton a ajuns la 180 de curse pentru Mercedes, depășind astfel recordul deținut anterior de Michael Schumacher (179 de curse pentru Ferrari).

 

Acesta nu este singurul record deținut de Lewis Hamilton. Pilotul celor de la Mercedes are cele mai multe curse câștigate în Formula 1 (103), cele mai multe pole position (103) și cele mai multe clasări pe podium (183).

 

În ceea ce privește titlurile câștigate, Hamilton a fost de șapte ori campion mondial în Formula 1 (în 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 și 2020) și este la egalitate cu Michael Schumacher (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004).

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.