Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Las Vegas, "verde" pentru o cursă de Formula 1. Când va avea loc Marele Premiu din "capitala cazinourilor"


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

First New Resort On Las Vegas Strip In A Decade Opens For Business

 

Anul 2023 va aduce în calendarul de Formula 1 o nouă cursă. Las Vegas va fi gazda unui Mare Premiu, care promite să ofere spectacol total în "capitala cazinourilor".

 

Las Vegas va găzdui o cursă de Formula 1

 

Cursa va avea loc în noiembrie, în nocturnă, iar circuitul va fi unul stradal. Va fi al treilea Mare Premiu din SUA, alături de cel din Miami și de cel din Austin.

 

"Este un moment incredibil pentru Formula 1, care demonstrează atractivitatea şi creşterea enormă a sportului nostru cu o a treia cursă în Statele Unite.

 

Las Vegas este o destinaţie cunoscută în întreaga lume pentru entuziasmul, ospitalitatea, senzaţiile tari şi, bineînţeles, celebra „Strip”, cea mai faimoasă stradă din oraş care a găzduit deja două Mari Premii F1 în 1981 şi 1982", a declarat directorul general din Formula 1, Stefano Domenicali.

 

În calendarul Formula 1 vor fi 3 etape din Formula 1

 

Circuitul, lung de 6,12 km, va avea 14 viraje şi trei linii drepte, cu viteze maxime estimate la peste 342 km/h, potrivit organizatorilor.

 

Orașul american a mai găzduit curse auto între anii 1090 și 1981, dar niciodată nu a mai organizat un Mare Premiu de Formula 1.

 

Din 2023, sezonul din Formula 1 va avea 24 de curse, un număr record.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.