Jump to content

Am doar sampul care ruleaza pe desktop si imi merge in lag


TLG Piciu
 Share

Recommended Posts

Salutare, aveti idee ce pot face sa nu-mi mai cauzeze lag incontinuu? mentionez ca am un laptop mai vechi de la acer cu un procesor i3 a 4-a generatie iar de la ultimul update la windows abia mai pot juca samp

Link to comment
Share on other sites

Salut,
 

La probleme de acest gen, te asiguri dacă ai sau nu frame limiter on.

În cazul în care acesta este on îl dai pe off. Dacă tot așa merge, recomand câteva investiții în PC-ul tău.

Te costă foarte puțin și este mult mai OK. 

Link to comment
Share on other sites

Salut @ Piciu..  probabil problema ta este si din cauza unor actiuni/programe ce ruleaza fara ca tu sa stii pe fundal in taskmanager, iti recomand sa intri sa dezactivezi/inchizi programele inutile deschise pentru ca iti cauzeaza lag. O alta varianta ar fi sa revi la o actualizare mai veche a windows-ului daca mai poti face asta pentru a vedea daca sunt schimbari asupra jocului. Posibil sa fie si de la PC in general ca nu prea pare un PC performant, sau eu de exemplu in locul tau mi-as reinstala windows-ul si problema ar fi ca si rezolvata.  Poti reveni aici cu un mesaj daca reusesti sa incerci cele spuse de mine, spor!

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Lagul apare atunci cand procesarea cadrelor pe secunda se realizeaza cu dificitate datorita altor procese din background, sau atunci cand se modifica multi cadre pe secunda intr un simp foarte scurt, aceasta problema este datorata componentelor tale slabe care nu sunt capabile sa actualizeze cadrele in timpul necesar, atunci apare lagul. Din windows nu poti face prea multe, eventual sa incerci setari low (dar la samp nu sunt cine stie ce setari) si eventual un modpack care iti scoate texturile, sa ramana la 16x16 pixeli pentru ca timpul de procesare sa fie redus, eventual fara vegetatie, strazi, skinuri, etc. Alta solutie nu prea ai, e strict vorba de componentele de la calculatorul tau

Link to comment
Share on other sites

@ Dahness vei primi un avertisment pentru răspuns identic, să nu se mai repete.

Quote

Cei care răspund întrebărilor sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.