Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lewis Hamilton, “tratament” cu adrenalină după startul modest de sezon. Britanicul a sărit cu parașuta


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

IWC signature talk Being a pilot with Lewis Hamilton and Valentino Rossi

 

Pilotul britanic Lewis Hamilton (37 de ani), septuplu campion mondial de Formula 1, a profitat de zilele libere și a sărit cu paraşuta deasupra oraşului Dubai.

 

Lewis Hamilton a trecut peste rezultatul dezamăgitor din Arabia Saudită

 

Într-un videoclip postat pe Instagram, Hamilton apare în tricou, pantaloni scurţi şi o cască de protecţie, înainte de a face saltul cu paraşuta, fără instructor sau însoţitor.

 

Pilotul britanic a făcut apoi alte salturi alături de starul social media Naila şi Angela Cullen, care lucrează pentru echipa Mercedes.

 

“Am avut cea mai bună zi. Un mod ideal pentru a-mi petrece duminica. Am sărit cu parașuta de mai multe ori în ultimii ani, dar pe durata pandemiei n-am mai făcut asta. Am sărit de zece ori, am învățat ceva nou de fiecare dată. Este un mod extraordinar de a-mi elibera mintea, pentru a mă concentra din nou în vederea acestei săptămâni”, a scris Lewis Hamilton pe Instagram.

 

Lewis Hamilton are un start de sezon sub așteptări, după ce s-a clasat abia pe locul 10 duminica trecută, în Marele Premiu al Arabiei Saudite. În cursa de deschidere a noului sezon de Formula 1, în Bahrain, el a fost al treilea.

 

Următoarea cursă de Formula 1, Marele Premiu al Australiei, este programată pe 10 aprilie și va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

 

Lewis Hamilton este la 29 de puncte în urma liderului la zi, monegascul Charles Leclerc (Ferrari), fiind momentan pe locul 5 în clasamentul piloţilor.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.