Jump to content

Gran Turismo 7 îmbunătățește plățile cu recompense de cursă și multe altele în ultimul patch 1.11


 Share

Recommended Posts

Gran Turismo 7

 

Polyphony a renunțat la noul patch 1.11 pentru Gran Turismo 7, aducând modificări promise sistemului de creditare mult criticat al jocului. Conform notelor de lansare, a doua jumătate a modului World Circuit al jocului a avut plăți crescute. Pe lângă acestea, există trei evenimente noi pe circuitele Tokyo Expressway, Heures du Mans și Sardegna.

 

Recompensele din multe alte moduri au fost, de asemenea, crescute și/sau modificate, inclusiv Arcade, Personalizat și în Lobby-uri și curse zilnice în modul Sport. În altă parte, actualizarea crește și limita maximă pentru creditele câștigate în joc la 100 de milioane Cr. Kazunori Yamauchi a promis câteva dintre aceste actualizări într-o scrisoare către fani la sfârșitul lunii trecute. Scrisoarea a fost, în parte, o scuză pentru modificările aduse economiei jocului în timpul perioadei de nefuncționare a jocului de 1.07.

 

Fanii au criticat puternic aceste schimbări, observând că plățile scăzute păreau să-i împingă pe jucători spre microtranzacțiile jocului. În afară de aceste ajustări ale economiei în joc, există o mulțime de alte completări în actualizare. Acestea includ o grămadă de misiuni noi cu curse de anduranță de o oră. Acestea sunt disponibile pentru jucătorii care au nivelul de colecționar 23, „The Human Comedy” devenind selectabil în meniul Misiuni odată ce o faci.

 

Pe lângă toate acestea, există multe, multe alte modificări și remedieri. Unele dintre acestea includ creșterea numărului de mașini uzate și legendare din linie, fizica îmbunătățită a mașinii și multe, multe altele. Puteți citi lista completă a modificărilor pe site-ul Gran Turismo. Patch-ul Gran Turismo 7 1.11 este disponibil acum pentru joc pe PlayStation 5 și PlayStation 4.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.