Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bug - Website down


South Monologue
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Monologue
Server: rpg1
Descrierea bugului: Nu locuiesc in Romania, ma gandesc ca poate fi de la dns extern sau nu stiu. Nu pot intra pe rpg.b-zone.ro deja de vreo 3 zile, uneori intra pe pagina principala si nu mai pot face absolut nimic. De cand am problemele de genu o mai aparut si lacata  asta ''Conexiunea nu e sigura'' (o sa las SS mai jos).

Circumstantele in care s-a produs bugul: - 
Screenshot(s): https://imgur.com/a/rOthG6V

Link to comment
Share on other sites

Websiteul nu este down, atât că nu funcționează în momentul de față conexiunea de tip https pentru cei care se conectează din afara României deoarece host providerul nostru a pornit o protecție pentru că au fost niște atacuri de tip flood săptămâna trecută iar respectiva protecție limitează conectările din extern. Când o va dezactiva va dispărea și problema asta.

 

Pentru a acces site-ul în continuare ar trebui să ai pe acolo o opțiune de Advanced unde o să ai un buton de continue anyway.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.