Jump to content

Bug - Rank UP pe /raport


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Koppen
Server: 2
Descrierea bugului: Eu am primit rank 6 in factiune pe data de 04.03.2022 20:20 direct dupa rank 3, si mai apoi am primit down la rank 4 avand si zilele de rank 4 pe data de 31.03.2022 21:08. Calculand, eu facusem zilele de rank 4 pe 25.03.2022, deci practic ar trebui sa primesc rank 5 pe 24-25.04.2022. Dar pe /raport imi scrie ca trebuie sa primesc astazi, si asa zi de zi. Chiar si cand s-a resetat saptamanana tot asa imi arata, cum imi arata si atunci cand am primit rank down.

Screenshot(s): https://imgur.com/a/LAIjhR5

Edited by KOPPEN
Link to comment
Share on other sites

Este într-adevăr un „bug” dar e unul mai greu de reparat deoarece sunt prea multe excepții de calcul pentru situația asta particulară când ești promovat la sublider în timp ce ai vechime spre un rank următor iar apoi ești degradat de la sublider înapoi la un rank anterior. Serverul nu are repere clare în astfel de situații pentru că se folosește ca reper de logurile de promovare, iar în situația asta sunt date peste cap logurile de promovare de la rankurile normale din cauza promovării la sublider.

 

Așadar în situația de față liderul va trebui să-ți calculeze manual vechimea și să te promoveze când este cazul.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.