Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Segway vrea ca trotineta ta electrică să sune ca un Ferrari V12


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

segway-ninebot-engine-speaker_05.jpeg

 

Segway vine cu un dispozitiv pentru trotinete electrice pentru a le da fanilor sunete de motoare puternice, V8, V12, în funcție de preferințe.

 

Trotinetele electrice au devenit din ce în ce mai folosite odată cu pandemia. Cererea a crescut pentru astfel de dispozitive pentru mobilitatea personală.

 

Segway, unul dintre cei mai importanți producători de dispozitive de mobilitate electrică, a găsit o modalitate pentru a-și face trotinetele electrice mai sigure, prin introducerea de zgomote false de motoare puternice. Acest lucru se poate face printr-un dispozitiv de simulare a sunetelor de motoare puternice – Ninebot Engine Speaker.

 

Sistemul de simulare a sunetelor Ninebot Engine Speaker este un dispozitiv care se poate prinde cu o curea de trotineta, conectat la o boxă wireless/bluetooth. Dispozitivul este reîncărcabil printr-un port USB-C standard și are impermeabilitate IP55 împotriva prafului. Bineînțeles, boxa poate fi folosită și pentru a asculta muzică de pe telefonul mobil.

 

În funcție de preferințe, puteți alege să vă faceți trotineta să sune ca o motocicletă cu un singur sau doi cilindri. Dar dacă vreți să sune ca o mașină, aveți opțiunea să sune ca un motor V8 sau unul V12 care se apropie de cel al unui Ferrari 812 Superfast. În mod amuzant, sunetul crește odată cu accelerația trotinetei electrice.

 

 

Introducerea sistemului de simulare a sunetului motorului Ninebot Engine Speaker a venit cu noile trotinete electrice Segway din seria GT.

 

Noua linie are un model GT2 care poate atinge viteze de până la 43,5 mile pe oră (70 de kilometri pe oră). Cu această viteză, siguranța este cu siguranță o preocupare și credem că acest simulator de sunet al motorului de 150 de dolari poate ajuta.

Compania Segway este cunoscută pentru construcția de biciclete electrice cu o formă neobișnuită.

 

Este vorba de acel dispozitiv de mobilitate sub forma unei biciclete speciale electrice cu auto-echilibru. Apex H2 va fi alimentată cu hidrogen. Arătând ca un obiect desprins dintr-un film SF, Apex H2 este o motocicletă elegantă, care are un parbriz minimalist, un far subțire și roți mari care par să leviteze.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.