Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Care va fi următorul joc PlayStation pentru PC?


 Share

Recommended Posts

Jocuri PlayStation pentru PC

 

De ceva vreme jocurile PlayStation încep să-și facă apariția pe PC. După ce ne-am delectat cu Horizon Zero Dawn și God of War în așteptarea lui Uncharted 4, internetul a sărit iarăși în ajutorul curiozității noastre și ne-a dezvăluit următorul joc exclusiv care va ajunge pe PC. Este vorba despre Sackboy: A Big Adventure, un spin-off al seriei Little Big Planet.

 

Confirmarea vine de pe SteamDB, unde pagina dedicată jocului a fost actualizată recent. Interesant este faptul că Sackboy: A Big Adventure a fost parte din leak-ul NVIDIA din Septembrie, care a dezvăluit și venirea lui God of War pe PC. Și chiar dacă atunci râdeam și spuneam că nu e posibil așa ceva, iată că deja au trecut câteva luni de când Kratos a poposit pe Steam. Iar de data asta prilejul este și mai important, întrucât vorbim despre primul joc de PlayStation 5 care vine pe PC.

 

Sackboy: A Big Adventure a fost lansat în Noiembrie 2020, odată cu PlayStation 5. Jocul schimbă puțin rețeta din Little Big Planet, însă păstrează elementele cele mai iubite ale seriei și oferă o lume 3D plină de niveluri platformer, pe care o poți explora alături de prieteni. Dacă informațiile se adeveresc, o să mai avem ceva de așteptat până în ziua lansării, întrucât trebuie să punem mai întâi mâna pe Uncharted.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.