Jump to content

DICE anunță că Battlefield 2042 va primi un update major


 Share

Recommended Posts

battlefield

 

DICE au dezvăluit că au în plan o actualizare masivă pentru Battlefield 2042, care va fi lansată săptămâna viitoare. Update-ul 4.0 va include peste 400 de bug fixes și îmbunătățiri generale, conform lui Kevin Johnson, community manager la EA DICE.

Înainte de publicarea patch notes-urilor de săptămâna viitoare, Johnson a dezvăluit câteva update-uri, dintre cele mai importante:

 

Specialiștii Rao și Paik vor avea trait-uri actualizate, iar centura de grenade a lui Sundance va primi niște remedieri pentru a se descurca mai bine în close range. De asemenea, badge-urile vor fi mai ușor de obținut în moduri de joc cum ar fi Rush, iar XP-ul pentru acțiuni de suport a fost modificat pentru a încuraja munca de echipă.

 

DICE au spus luna trecută că update-ul din aprilie va include voice chat, lucru care mă mir că nu exista de la bun început. De asemenea, într-o postare recentă, DICE explică modul în care își vor schimba abordarea în ceea ce privește design-ul hărților, ca urmare a lansării dezamăgitoare a jocului.

 

Și că tot veni vorba de asta, numărul de playeri online simultan din Battlefield 2042 a scăzut sub 1000 pentru prima dată pe 11 aprilie. Acestea fiind zise, sper că DICE vor reuși să își salveze jocul, pentru că din punctul meu de vedere, a avut și încă are mult potențial.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.