Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Battlefield 2042 promite „peste 400” de remedieri și îmbunătățiri în corecția 4.0 care urmează săptămâna viitoare


 Share

Recommended Posts

Battlefield 2042

 

EA a declarat că Battlefield 2042 își va primi patch-ul 4.0 săptămâna viitoare și ne-a dat o idee despre ce se pot aștepta fanii la actualizare. În timp ce notele complete ale patch-urilor vor ajunge săptămâna viitoare, managerul comunității Kevin Johnson a detaliat câteva dintre cele mai importante momente într-un thread de Twitter. Schimbările sunt numeroase, Johnson revendicând peste 400 de remedieri și îmbunătățiri.

 

Acestea includ modificări ale mai multor agenți, inclusiv Rao, Palik și Sundance. Aceștia din urmă își vor vedea grenadele anti-vehicul devenind mai eficiente la distanță apropiată. În alte părți, jucătorii pot aștepta cu nerăbdare ca Panglicile să devină mai ușor de câștigat și de deblocat.

 

Va exista și o echilibrare XP pentru acțiunile de sprijin, pentru a încerca să încurajeze mai mult jocul de echipă între echipe. De asemenea, vă puteți aștepta la solduri de război cu vehicule, inclusiv la tancul ușor Bolte. În cele din urmă, atașamentele vor fi revizuite, pentru a le face pe fiecare să se simtă mai unic și mai de impact.

 

Acestea sunt doar câteva dintre ceea ce vă puteți aștepta în patch-ul Battlefield 2042 4.0 când va sosi săptămâna viitoare. Notele complete ale patch-urilor vor ajunge la sosirea actualizării, ni s-a promis, așa că vor mai fi multe de aprofundat atunci. Battlefield 2042 a avut câteva luni cu probleme până acum, EA & DICE amânând chiar sezonul unu planificat al jocului până în vară.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.