Jump to content

Hardspace: Shipbreaker părăsește accesul timpuriu și vine la PC Game Pass pe 24 mai


 Share

Recommended Posts

Hardspace: Shipbreaker

 

Blackbird Interactive și Focus Entertainment au anunțat că Hardspace: Shipbreaker este gata să părăsească accesul anticipat și să se lanseze luna viitoare. Jocul, dezvăluit inițial în 2020, te pune în cizmele spațiale ale unui Shipbreaker titular. Sarcina ta este să explorezi și să salvezi materiale valoroase și orice altceva poți găsi de la nave spațiale scoase din funcțiune. Procedând astfel, veți putea să vindeți o parte din ceea ce găsiți, dar și să îl utilizați pentru a vă actualiza uneltele și echipamentele, permițându-vă să preluați contracte mai profitabile.

 

Aveți la dispoziție patru tipuri diferite de instrumente de folosit, inclusiv un tăietor, un laser, o unealtă de grappă și taxe demo. De asemenea, va trebui să păstrați aceste instrumente în stare bună și bine întreținute. Navele variază ca mărime, de la macrouri mici care transportă oameni între stații, până la nave industriale uriașe cunoscute sub numele de Javelins. Fiecare este generat procedural, așa că rar ar trebui să te trezești că explorezi aceeași navă de două ori.

 

Există, de asemenea, o campanie completă de 30 de ore, în care vei întâlni colegii Shipbreakers și vei avea de-a face cu megacorporația interplanetară Lynx. Vei lucra pentru a deveni un maestru în distrugerea navelor, fiind atent la multe pericole spațiale, inclusiv AI necinstite. Puteți verifica personal un trailer al jocului mai jos.

 

Hardspace: Shipbreaker lasă accesul timpuriu și se lansează integral pe 24 mai pentru PC pe Steam și Windows Store. De asemenea, va fi disponibil din prima zi prin PC Game Pass (fka Xbox Game Pass pentru PC). O lansare pentru consolă este, de asemenea, planificată pentru o dată ulterioară, care urmează să fie anunțată.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.