Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Motorola Edge 30 își face apariția în imagini oficiale înainte de lansare! Specificațiile sunt dezvăluite și pare-că va debuta curând


AIM Horia
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola Edge 30 își face apariția în imagini oficiale înainte de lansare! Specificațiile sunt dezvăluite și pare-că va debuta curând</b>Motorola fura startul anul trecut, lansând primul telefon cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 la interior. Evident, vorbim despre modelul Motorola Edge 30 Pro, cel ce a ajuns deja pe plan local și a primit și o recenzie detaliată din partea noastră. Totuși

 

Motorola fura startul anul trecut, lansând primul telefon cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 la interior. Evident, vorbim despre modelul Motorola Edge 30 Pro, cel ce a ajuns deja pe plan local și a primit și o recenzie detaliată din partea noastră. Totuși, știm deja că urmează să debuteze noi modele sub acest lineup, unul dintre ele fiind Motorola Edge 30. Terminalul a avut parte de câteva scăpări în trecut, doar că azi își face apariția în imagini oficiale, semn că debutul va avea loc mai curând decât ne-am fi așteptat. Detalii avem în rândurile de mai jos.

 

Telefonul e cunoscut la nivel intern după numele de cod „Dubai” și apare acum în imagini oficiale prin intermediul publicației 91Mobiles. Vorbim în acest caz despre un smartphone cu display 6.55 inch curbat 2.5D, p-OLED, cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 144Hz. Avem la interior un procesor Snapdragon 778G 5G, iar el va sosi în configurații ce implică 6 GB sau 8 GB de memorie RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare.

 

dub4-1024x825_559x450.jpg

 

Mai aflăm că terminalul are o baterie de 4020 mAh, iar alimentarea se va realiza la 33W prin intermediul încărcătorului din pachet. În partea frontală vom avea parte de un senzor selfie de 32 MP integrat în decupaj bulină, amplasat central, iar în spate se află o cameră principală de 50 MP, una ultrawide tot de 50 MP, dar și un senzor bokeh de 2 MP. 

 

Conform publicației, Motorola Edge 30 ar debuta în câteva zile, livrările urmând să înceapă până la finalul acestei luni.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.